Discussió:Costa Brava

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Veig que Lohen11 ha tret l'enllaç extern a la meva web del Puig de les Cols... Puc saber per què? No es pot afegir una web gratuïta, sens ànim de lucre, sense propaganda (i que em costa diners i temps) per a promocionar les rutes pels voltants de Sant Feliu de Guíxols i la Costa Brava. Lohen11... t'has mirat bé la web? O és que a enlços externs només hi poden anar webs de l'ajuntament... generalitat... etc...?

VP:EE. Vilallonga · (digui digui) 14:07, 3 oct 2006 (UTC)
Aquest enllaços els he tret perquè he vist que l'usuari Ev3c, amb el qui no sé quina relació hi tens, l'ha posat a diferents articles. A les polítiques dóna aquests motius per eliminar els EE: "Enllaços repetits a diferents articles es considerarà com a spam" i "Una web vostra o que la manteniu, fins i tot si les normes d'estil de més amunt recomanen enllaçar-la". Sí que és veritat que no té propaganda que són les que sempre he eliminat. Però vaja no vull encetar aquí una d'aquestes discussions interminables que per sort hem aturat. Si creus que hi ha de ser, i més venint de tu, endavant i no ho discutiré pas.--Lohen11 15:00, 3 oct 2006 (UTC)
Nono, jo solament he posat l'enllaç a la normativa. Estic d'acord amb la teva actuació, Lohen. No tinc res a veure amb el primer comentari. Vilallonga · (digui digui) 15:19, 3 oct 2006 (UTC)
Casum! és veritat.--Lohen11 16:16, 3 oct 2006 (UTC)
No entenc res del que dieu... No estic acostumat al format de "Discussió" i no se seguir el fil de la conversa entre vosaltres... Així que segons les normes heu de treure l'enllaç a la meva plana fins i tot de l'entrada [Puig de les Cols] que vaig crear jo? O de l'entrada [Costa Brava] quan a la meva web hi ha el rutòmetre de tots els camins de ronda des de Sant Feliu a Calella de Palafrugell? Pregunto sense segones intencios. --Ev3c 17:22, 3 oct 2006 (UTC)

Títol i contingut no es corresponen[modifica]

Quin és el tema de l'article? Per motius desconeguts (els editors principals són de “Turisme Costa Brava”?) sota un títol ben explícit que hauria d'anar seguit d'un article que parli de… la Costa Brava! s'hi engloben tot un seguit d'articles, que si bé semblen interessant, no tenen res a veure amb el tema original. Proposo que es crein nous articles i s'hi moguin aquest continguts. Per exemple “Festes tradicionals i populars” es podria passar a “Festes tradicionals i populars de Girona”, o fusionar-lo si ja existeix. En tot cas, crec que està força clar que no estem parlant de “Festes tradicionals i populars de la Costa Brava”, per tant no té sentit que sigui aquí. Com ho veieu? Jordi Gran (disc.) 18:01, 28 juny 2014 (CEST)

Fusió[modifica]

--Medol (disc.) 13:56, 12 ago 2014 (CEST)