Discussió:Falles

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Le falles no son tan sols de València ciutat se fan en pobles com Borriana en Castelló o Dènia en Alacant. ¿Per que no deixeu editar res ¿teniu por? açó pareix un adictadura més que la wikipèdia. Carles.--88.22.174.222 02:57, 8 oct 2007 (CEST)

Estic d'acord. Sume alguna cosa de referències: http://www.cultura.ad/noticies-destacades-arxius/983-27-d-octubre-dia-mundial-del-patrimoni-audiovisual el documental: El camí del foc . La cremada de falles d'Andorra la Vella promogut per l'Associació Fallaires d'Andorra la Vella i produït per l'empresa Qucut Producció i Comunicació.

com pot ser que aquest article estiga molt més complet en altres llengües?


falles[modifica]

el roorigen de las fallas viene de la antigua roma,concretamente de las fiestas al dios saturno,existen fallas en sudamerica, hay dos tipos de fallas,la grande y la infantil,hay un carnaval de fallas por asi decirlo,donde los falleros se visten con el tema relacionado a su monumento, en cuanto a la indumentaria de los falleros sxiste un gran catalogo dependiendo del atuendo que se pongan sera de huertana,fallera etc en casode los hombres,esta el de torrenti,hortelano,el de traje(en deshuso)etcy mas,el comentari anterior sense signar és fet per 81.39.245.182 (disc.contr.) 22:50, 13 feb 2008 (CET)

==

En l'apartat d'història, diu que les falles eren un dels pocs elements que estaven íntegrament en valencià a València. Cal dir, que estaven escrites sense tindre en compte cap norma ortogràfica, simplement pel gust de cadascú i diferent per a cadascú.

--Medol (disc.) 23:40, 3 ago 2014 (CEST)