Discussió:Josep Puig i Cadafalch

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Presento una nova avaluació després de fer-li una ampliació a l'article.--amador (disc.) 17:49, 9 ago 2010 (CEST)

Imatges[modifica]

Crec que a aquest article li convindrien algunes imatges, a més de les petites de la llista d'obres. N'he afegit un parell a la secció d'arquitectura que m'han semblat representatives de dues etapes, però es poden canviar i millorar força, i estaria bé afegir-n'hi més.--Pere prlpz (discussió) 13:12, 29 des 2007 (CET)

Nous articles a partir de Josep Puig i Cadafalch[modifica]

Llista d'obres[modifica]

Crec que les obres quedarien millor en una sola taula amb "sortable wikitable" en comptes de fer una secció per cada municipi. --Bestiasonica (disc.) 22:39, 22 des 2012 (CET)

Tots els arquitectes els tenim així, perquè fer una única taula suposaria afegir una nova columna per a la població i quedaria molt estret. És cert que hi ha artistes amb poques obres en cada municipi, però no és habitual. Jo ho deixaria perquè pot ser pitjor el remei que la malaltia. Salut !--amador (disc.) 22:50, 22 des 2012 (CET)
No veig perquè no es pot afegir una nova columna. La majoria de la llista conté espai blanc i l'alçada de la fotografia dóna espai suplementari per a l'argument de la casella de descripció. --Bestiasonica (disc.) 22:59, 22 des 2012 (CET)
Comparteixo la opinió de l'Amador. Aquest estil ha esdevingut un referent a les biografies d'arquitectes i -crec- que té el suport de la comunitat--Kippelboy (disc.) 07:03, 23 des 2012 (CET)

Nom de la dona[modifica]

En un article de qualitat, qualcú ha corregit el nom de la dona. És correcta l'edició? Pau Cabot · Discussió 18:59, 9 abr 2017 (CEST)