FIFA Street 2

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

RESUM DEL JOC: Els desenvolupadors de FIFA Street sempre han volgut donar un toc underground al joc. Els escenaris de tonalitats grisenques són bastant tristes encara que no tant com en els del primer lliurament. La tonalitat dels jugadors i la seva tècnica futbolística ressalten de manera especial al contrastar amb els ombrívols colors dels carrers. Gaudirem realitzant filigranes amb la pilota i realitzant jugades màgiques? On realment podrem veure la qualitat d'un jugador serà en la zona de desafiament de rivals. Primer hauràs d'escollir a un jugador, segons preferències, i després hauràs d'entrenar-li, sense limiti de temps, perquè sigui el millor regatejador del joc. Com veieu aquest joc ens delecta amb més possibilitats de filigranes que el del primer lliurament (FIFA STREET). A més les modalitats de joc també s'amplien respecte al primer lliurament. Les quals coneixem: el partit ràpid; el partit amistós, semblança a l'anterior però triant la teva quatre inicial; domina el carrer, començaràs com un futbolista solitari que haurà d'obtenir reconeixement i així formar un equip; el torneig Underground i la copa internacional. Aquest any FIFA Street inclou una nova manera en el joc, i la veritat és que és molt entretingut. Em refereixo a la zona de creació on començarem creant un jugador: la seva posició, el seu nom, ajustarem el seu aspecte i li atorgarem una equipació, triarem un nom per a l'equip, el país, la seva bandera i la seva pista de joc. Al llarg dels partits veurem molta quantitat de camps de joc. Una dada curiosa és que al canviar de país les tanques publicitàries i les porteries també variaran.

MÚSICA QUE INCLOU JOC: La música torna a estar a l'altura del joc i de EA Sports, a l'estil de la del primer joc (Drum and Bass, música llatina com el reggaeton i salsa).

CONCLUSIÓ Tots els quals hem jugat al primer lliurament sabem el difícil que ha estat de vegades marcar un gol i el fàcil que resultava per a l'equip contrari. Màgia? No, la veritat és que no. El secret està a acumular esquivaments, fins a arribar al xut final: espectacular. Estem davant un joc entretingut, on els amics i el jugador s'ho passa bé i on la ment es recrea amb el poder de la pilota.