Fitxer:Barcelona Metro Logo.svg

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Fitxer original(fitxer SVG, nominalment 440 × 330 píxels, mida del fitxer: 3 Ko)

Resum[modifica]

Descripció
English: This is the official Logo of the Metro in Barcelona
Español: Logo oficial del Metro de Barcelona
Deutsch: Offizielles Logo der Metro Barcelona
Data
Font created with inkscape from official PDF http://www.tmb.cat/img/genplano.pdf
Autor wikinight2
Altres versions
Negative version.
image:Logometrobcn.svg

Taken from official Metro Map http://www.tmb.cat/img/genplano.pdf Only the tmb-Logo was removed.

Llicència[modifica]

Public domain
Aquest fitxer només consisteix en formes geomètriques simples i/o text. Això no arriba al llindar de l'originalitat necessari per a estar protegit per drets d'autor, per tant, està en domini públic.
No obstant això, podria estar subjecte altres tipus de restriccions. Vegeu WP:PD#Fonts o Template talk:PD-textlogo per a més informació.
Public domain Jo, el titular del copyright d'aquesta obra, la allibero al domini públic. Això s'aplica a tot el món.
En alguns països això pot no ser legalment possible, en tal cas:
Jo faig concessió a tothom del dret d'usar aquesta obra per a qualsevol propòsit, sense cap condició llevat d'aquelles requerides per la llei.

Trademarked
Aquesta obra conté material que pot estar subjecte a drets de marca registrada en una o més jurisdiccions. Abans d'utilitzar aquest contingut, assegureu-vos que teniu dret a fer-ho segons les lleis aplicables en les circumstàncies de l'ús desitjat. Sou l'únic responsable d'assegurar-vos que no infringiu els drets d'aquesta marca registrada. Vegeu el nostre avís legal. L'ús d'aquesta marca registrada no indica cap suport al seu titular per part de Wikimedia Commons o la Fundació Wikimedia, ni viceversa.
Aquesta etiqueta no indica l'estat dels drets d'autor o l'origen de l'obra corresponent. Addicionalment és necessari indicar una llicència eiquetea. Vegeu Sobre les llicències per a més informació.

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuariComentari
actual18:02, 3 abr 2009Miniatura per a la versió del 18:02, 3 abr 2009440 × 330 (3 Ko)WikiNight2{{Information |Description={{en|1=This is the official Logo of the Metro in Barcelona}} {{de|1=Offizielles Logo der Metro Barcelona}} |Source=created with inkscape from official PDF http://www.tmb.cat/img/genplano.pdf |Author=wikinight2 |Date=2.4.2009 |Pe

Hi ha més de 100 pàgines que enllacen a aquest fitxer. La següent llista només mostra les primeres 100 d'aquestes pàgines. Podeu consultar la llista completa.

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Vegeu més usos globals d'aquest fitxer.

Metadades