Fleshlight

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Varietats de Fleshlights: orifíci discret, llavis, vulva i anus.
Detall Fleshlight llavis de la boca

Fleshlight és una marca de joguines sexuals destinada als homes, dissenyat i comercialitzat per Interactive Life Forms (ILF).[1] El seu nom ve de flesh, «carn» en anglès, en relació al material simulat utilitzat a la seva part interior, i light, de llum, relatiu a la caixa de plàstic que ho conté i que està dissenyada per semblar-se a una gran llanterna (anomenada flashlight en anglès). L'interior dels orificis són una rèplica del sistema la vulva, l'anus, els llavis i un forat més discret amb una petita obertura tots amb color carn.

El Fleshlight va ser dissenyat per Steve Shubin el 1998.[2] Se li va concedir una patent per la invenció, al mateix temps que es va utilitzar com un «dispositiu per a la recollida de semen».[3] Aquesta invenció també està dissenyada per ser una alternativa segura al sexe real, tenint en compte les malalties de transmissió sexual, l'embaràs i el celibat involuntari.[4]

Pràctica[modifica]

L'home introdueix el penis a les obertures de la joguina per estimular el plaer sexual amb les reproduccions dels llavis, l'anus o la vulva. Sent aquesta una alternativa o complement a la pràctica de la masturbació.

Material[modifica]

La noia Fleshlight, Stoya signa el seu Fleshlight a la Expo AVN (20/1/2012)

Segons el web de Fleshlight, la peça d'inserció està feta de plàstic, làtex o silicona. I afirma que el material és «un secret de la companyia cobert per una sèrie de patents dels Estats Units»,[5] mentre que d'acord amb el material elastòmer de patent pública és un gel format a partir d'una barreja que consta d'aproximadament 90-94% de plastificant i 5-9% de copolímer i d'altres substàncies com ara estirè i estileno. Per la composició química del material, el seu ús i manteniment ha de ser només amb lubricants adequats a base d'aigua, ja que el sabó o l'oli lubricant poden danyar permanentment el teixit de la joguina.

Premis[modifica]

Estats Units[modifica]

  • XBIZ Award del 2010 - Web detallista de l'Any[6]
  • XBIZ Award del 2010 - Campanya de Màrqueting de l'Any[6]

Referències[modifica]

  1. Bussel, Rachel Kramer. «Boys' Toys». The Village Voice, 21-09-2006.
  2. Lynn, Regina. «Unexpected Sources Drive Progress of Sex Tech». Wired, 15-02-2008.
  3. U.S. Patent 5,782,818 i U.S. Patent 5,807,360
  4. «Fleshlight Buyer's Guide», 2013.
  5. «Fleshlight Product Questions». Arxivat de l'original el 2011-04-25. [Consulta: 16 març 2013].
  6. 6,0 6,1 XBIZ Award Winners, XBIZ, Febrer 2011

Enllaços externs[modifica]