Microsoft PowerPoint

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Infotaula de programariPowerPoint
Microsoft PowerPoint 2013 logo.svg
ThalamicNuclei.png
Exemple de presentació creada amb MS PowerPoint
Desenvolupador(s) Microsoft
Sistema operatiu MS Windows i Mac
Format d'arxiu de lectura
Format d'arxiu d'escriptura
En català Sí
Tipus Programa de presentacions
Llicència Propietària
Part de Microsoft Office
Més informació
Lloc web www.microsoft.com/powerpoint
Blog Blog oficial
Id. PRONOM x-sfw/40

Modifica les dades a Wikidata

Microsoft PowerPoint és un popular programa de presentacions desenvolupat per a sistemes operatius Microsoft Windows i Mac OS. Àmpliament usat en diferents camps com en l'ensenyament, negocis, etc. Segons les xifres de Microsoft Corporation, prop de 30 milions de presentacions són realitzades amb PowerPoint cada dia. Forma part del paquet ofimàtic Microsoft Office.

És un programa dissenyat per a fer presentacions pràctiques amb text esquematitzat, fàcil d'entendre, animacions de text i imatges, imatges predissenyades o importades des d'imatges de l'ordinador.

Se li poden aplicar diferents dissenys de font, plantilla i animació.

Aquest tipus de presentacions sol ser molt cridaner i molt més pràctic que els de Microsoft Word.

De totes les funcions per a les quals és útil un sistema informàtic, són potser les relacionades amb les imatges les que criden més l'atenció: des dels senzills programes de dibuix que van aparèixer amb les primeres targetes gràfiques, fins als moderns i sofisticats programes de disseny gràfic i CAD (Disseny Assistit per Ordinador), passant pels sistemes de tractament d'imatges, tant estàtiques com en moviment.

Però una part especial del tractament d'imatges és aquesta formada pels programes de presentació, que barregen aquestes imatges amb text i sons per a l'exposició de dades en sales amb un públic més o menys ampli.

PowerPoint, de la companyia Microsoft, és un dels programes de presentació més estesos en l'actualitat. Ve integrat en el paquet Microsoft Office com un membre més, que pot aprofitar els avantatges que li oferixen els altres components de l'equip per a obtenir un resultat òptim.

Amb PowerPoint podem crear tota mena de productes relacionats amb les presentacions: Diapositives estàndard de 35mm, transparències, documents impresos per als assistents a la presentació, així com notes i esquemes per al presentador.

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Microsoft PowerPoint Modifica l'enllaç a Wikidata

Vegeu també[modifica]