Nuria Montes de Diego

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaNuria Montes de Diego
Biografia
Naixement29 octubre 1969 Modifica el valor a Wikidata (54 anys)
Madrid Modifica el valor a Wikidata
14a Consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
20 juliol 2023 –
← Rafael Climent González


Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciópolítica, executiva en cap Modifica el valor a Wikidata
PartitPartit Popular Modifica el valor a Wikidata

Nuria Montes de Diego (Madrid, 1969) és una política i empresària valenciana d'origen madrileny, consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana a l'XI legislatura en el govern presidit per Carlos Mazón.

Montes de Diego naix a Madrid però amb només set anys se'n va a viure a Alacant on es llicencia en Dret a la Universitat d'Alacant.[1] S'especialitza en Direcció i Administració d'Empreses per Confederació Empresarial de la província d'Alacant i en assessoria empresarial. L'any 1995 comença la seua vinculació amb la patronal hostalera HOSBEC[2] on ha estat secretària general des d'on ha estat asseguda a les meses de direcció d'entitats com la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) o el consell de turisme de la CEOE.[1]

Amb el canvi de govern a la Generalitat Valenciana protagonitzat pel Partit Popular (PP) i Vox en les eleccions del 2023, el nou president Carlos Mazón nomena Nuria Montes consellera del departament d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 Jul 19; Valenciana, 2023 | Comunitat. «Nuria Montes nueva consellera de Turismo, Innovación, Industria y Comercio» (en castellà), 19-07-2023. [Consulta: 27 agost 2023].
  2. S.L, EDICIONES PLAZA. «Nuria Montes (Hosbec): "Los fondos de inversión nos llaman todas las semanas para comprar hoteles"» (en castellà). [Consulta: 27 agost 2023].