Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Yuanga (discussiócontribucions)

He acabat l'article de la cadmoindita, que tenia a mitges a la meva pàgina de proves, i per publicar-lo l'he reanomenat. M'acabo d'adonar que fent això l'historial de la meva pàgina de proves també és ara el d'aquest nou article. Ho sento. Això té solució? A més, hauré de mirar si he fet el mateix amb algún altre article...

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Hi veig dues opcions:

  • Has d'anar a VP:PA i demanar que un administrador separi els historials dels dos articles.
  • Desfer el reanomenament (reanomenant a l'inrevés). Quedarà una redirecció de l'espai principal cap a la teva pàgina de proves. Aleshores agafar el codi de l'article i enganxar-lo substituint el codi de la redirecció.

La segona et portarà més feina a tu i a l'historial de l'article hi sortirà una sola edició en comptes de les moltes que hagis fet. En canvi, la primera preserva molt bé els historials però els porta feina als administradors, i pel que solen trigar amb aquestes coses deu ser del tipus de feina que si no és urgent els fa mandra fer. El portar una pàgina de proves a l'espai principal deu ser dels pocs casos en que és recomanable reanomenar tallant i enganxant en comptes de fer servir la pestanya.

Ssola (discussiócontribucions)

Hola Yuanga. Això ja és el que s'espera que passi, no hi ha cap problema en tenir tot l'historial.

Ups, no ho havia entès.

Vriullop (discussiócontribucions)

Fet, acabem abans sense formulismes. Si fa mandra és perquè són 4 passos a fer amb cura, VP:GA#Separar historials d'una pàgina, i alguns d'administradors no ho han fet mai. Per altres ocasions, si es tracta d'un article per acabar publicant, és millor en una nova pàgina de proves, com "Usuari:Yuanga/proves/Cadmoindita", tot i que caldria demanar esborrar la redirecció un cop acabat. Com sempre, a VP:PA estem a la vostra disposició :-) Si no responem aviat deu ser perquè en falten més.

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies! Per cert @Vriullop, no entenc gaire això de "demanar esborrar la redirecció un cop acabat". Què vols dir exactament?

Vriullop (discussiócontribucions)

Un cop reanomenat "Usuari:Yuanga/proves/Cadmoindita" a "Cadmoindita" és millor demanar esborrar la redirecció de la primera pàgina a la segona. És una pàgina que en principi no es farà servir per res més, és un redirecció entre diferents espais de noms que pot enredar, i no és útil. S'hi pot posar simplement {{destrucció}}. La pàgina "Usuari:Yuanga/proves" és millor no reanomenar-la si en l'historial hi ha altres proves.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Consti que el comentari sobre la mandra no és una crítica. De fet, els que més mandra ens fa la feina d'administrador som els que precisament per això no som administradors.

Yuanga (discussiócontribucions)

Gràcies novament. Afegiré alguna plantilla de destrucció a antigues redireccions.