Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Arnaugir/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Arnau. Respecte de Special:diff/17945778, vares estandarditzar una cosa que jo havia estandarditzat en sentit contrari el dia abans: Special:diff/17940516. Jo crec que és millor que el peu de foto sigui més petit que la resta del text per diferenciar-lo, però si no ha de ser així, millor que ens posem d'acord: jo ho vaig posar al 90% a totes les plantilles que xuclen de Wikidata perquè n'hi havia bastants que ho tenien al 85%. Precisament vaig canviar-les totes a causa d'aquest canvi teu: Special:diff/17940036.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Paucabot, em devia equivocar, perquè l'únic que volia era treure el labelstyle, i sense voler devia treure el captionstyle. Ja l'he tornat a posar al 90%, si de fet com dius vaig ser jo el proponent inicial ;P.

El fons del labelstyle hauria de ser sempre transparent, per facilitar llegibilitat, per estandarditzar infotaules i perquè (encara que això és subjectiu) queda molt i molt millor estèticament.

Salut!!

Paucabot (discussiócontribucions)

Sobre el tema del color de les etiquetes, crec que n'hi ha moltes més de colors que de transparents. Si hem de fer la unificació en el sentit que dius, que durà molta feina, primer s'hauria de convèncer el personal (jo inclòs).

Sobre la legibilitat, jo ja mir de posar colors clars a les etiquetes. I sobre l'estètica, sí, és una mica relatiu.

En tot cas, sí que estaria bé pautar una mica els colors de les infotaules ja que ara és un caos. Veges Plantilla Discussió:Infotaula persona#Icona, Plantilla Discussió:Infotaula d'organització#Colors i {{Colors infotaules}}. Si t'animes a fer un viquiprojecte ...

Resposta a «Estandarditzar o desestandarditzar»