Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Sng (discussiócontribucions)

Hola a tothom!!

Mentre estava traduint un article (Park Road Park) de la Viquipèdia anglesa, em vaig trobar que feia ús de la plantilla Template:Infobox_park. Vaig cercar la plantilla equivalent a la Viquipèdia catalana, i com no la vaig trobar, em vaig dedicar a traduir-la també (Plantilla:Infotaula parc). Ara que estava a punt d'acabar-la, m'he adonat que existeix la Plantilla:Infotaula de parc, que a més està pendent de fusionar-se amb una altre plantilla. Trobo que la nova és molt més complerta i adient per als articles que parlin de parcs o jardins (especialment urbans), però potser està de més. Ara em trobo en el dubte de si el que cal es eliminar-la o deixar-la i treure l'altre canviant la plantilla a tots els articles que en fan ús. Què en penseu?

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Jo trobo que aquesta que has fet és molt millor i que l'altre s'hauria de fusionar (per tal de no haver de canviar totes les pàgines, afegir àlies dels paràmetres). Però per mi la nova és la que s'ha de mantenir.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Sng@Gerardduenas La plantilla:infotaula de parc no és la referència a comparar, sinó plantilla:Indret que és on s'estan migrant tots els espais naturals i la geografia física, en general.

Per a poder comparar, l'he afegit a l'article i ara es veuen les dues.

No cal que us digui que la meva opinió és no fer créixer la difusió d'aquesta i incorporar els paràmetres que no existeixin (i sigui raonable incorporar) a la Indret.

Sobre el que comentes de la fusió de l'antiga i la reconversió dels noms de paràmetres, ja tenim un procés pseudoindustrial.

Veig que @Sng té traça per les plantilles, si?. Doncs, si vols, em pots donar un cop de mà en els projectes que estan en marxa.

Merci,

Vriullop (discussiócontribucions)
Pau Colominas (discussiócontribucions)

A favor de reduir el nombre de plantilles, per tant de fer servir la {{indret}}

Barcelona (discussiócontribucions)

D'acord amb les plantilles en quantitat reduïda. Sng, crec que ja tens deures per fer infotaules :)

Resposta a «Plantilla Nova»