Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Lohen11

Clara Ponsatí i Obiols

8
Mcapdevila (discussiócontribucions)

Lohen, la Clara és neta de la germana gran del meu pare, vaig anar al seu bateig, va néixer a Barcelona.. La Vanguardia està errada.. escriuré al Director..

Lohen11 (discussiócontribucions)

Surt a un munt de mitjans i he elegit LV per ser el més conegut. Si és així, tu ho sabràs millor que ningú. La data de naixement l'he trobat al BOE, espero que aquesta sí sigui correcta.

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Això demostra l'efecte dominoe d'internet.. No hi ha dubte de la veritat..He parlat amb la seva germana Agnés, més jove, i la seva tia Roser (neboda d'en Nemesi Ponsati), qui m'ha dit que van ingressar a la Montserrat a la clinica Adriano el 19-3-57 al vespre, i el metge que l'assistí fou un altre cosí (en J.M.Sala -Ponsati) pare dels germans Sala del PSC

FranSisPac (discussiócontribucions)

Perdoneu que m'hi fiqui però, si a l'article queda que va néixer a Barcelona la referència no pot ser La Vanguardia. Em sembla magnífic aquest joc de coneixements familiars però això és la Viquipèdia. Algú de vosaltres pot aportar una font externa fiable i si no, com a mínim, eliminar la referència i substituir-la per una nota ("efn") explicant aquest error amb efecte domino? Gràcies.

Mcapdevila (discussiócontribucions)

Sàbies paraules FranSisPac si deixem S.Cugat l'efecte dòmino pot ser molt gran

Pau Colominas (discussiócontribucions)
Mcapdevila (discussiócontribucions)

Pau, ja veus, veritas vincet.. la proposta d'en FranSisPac de substituir-la per una nota ("efn") .. era la més prudent.. però.. encara que la wiki no sigui una font primària.. el fet de no escoltar la veu "primària" de la família i posar una "incorrecció demostrada" dels mitjans és d'una tossudesa sense parangó, fes t'ho mirar..

FranSisPac (discussiócontribucions)