Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola, quan intento editar articles que tenen la plantilla:socialisme amb l'editor visual, aquesta se solapa en mig del text i em fa molt difícil d'edició. Algun expert en taules li podria donar un cop d'ull? Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

No sé quin és el problema concret, però m'ensum que és degut a que és una infotaula plantilla de navegació molt antiga feta a mà i que s'hauria d'estandarditzar usant {{Infotaula}} {{Caixa de navegació}}.

A part d'això, i en general, hauríem de tendir a evitar plantilles de navegació verticals i tan intrusives com aquesta. N'hi ha unes quantes més d'aquest estil a Categoria:Plantilles de navegació verticals.

QuimGil (discussiócontribucions)

Amb Plantilla:Socialisme es podria fer el mateix que vam fer fa temps amb Plantilla:Anarquisme. Va haver discussions i decisions, reflectides en el codi actual.

Si algú vol aventurar-se en el món de l'edició de plantilles, aquest és un bon exercici per a principiants. Només cal copiar la plantilla anarquista i substituir les seccions i enllaços pels de la plantilla socialista, deixant tot el codi HTML/CSS enrere.

Vriullop (discussiócontribucions)

Efectivament, s'hauria de canviar d'infobox a navbox.

Paucabot (discussiócontribucions)

L'he estandarditzada usant {{Caixa de navegació}}. Ara s'hauria de moure a la part de baix dels articles.

CarlesMartin (discussiócontribucions)

He mogut la plantilla davall dels articles que inclou.

Paputx (discussiócontribucions)

Podria ser una feina per la Quinzena de Qualitat

Resposta a «Plantilla:Socialisme»