Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bona tarda.

A Discussió:Eleccions a les Corts Valencianes de 2019 ha sorgit un debat sobre la conveniència (o no) d'incloure els escons obtinguts per cada partit en les eleccions anteriors.

L'usuari @Termes55: addueix que "els escons aconseguits no aporten res a l'article i aquesta informació es pot conèixer clicant en l'article de les eleccions anteriors", mentre que un servidor i altres usuaris pensen que és una informació útil i important per contextualitzar d'on parteix cada partit.

Com que és un debat que transcendeix aquest article i les conclusions s'haurien d'aplicar a tots els articles d'eleccions, el porto aquí per a recollir opinions de la comunitat i aconseguir el consens més ampli possible.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Bona tarda. Opino que la informació sobre la quantitat d'escons i tant per cent de vot dels comicis anteriors sí és prou rellevant com per ser mostrada a la taula i al cos de l'article, sense haver d'anar a un altre article per trobar-ho.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Crec que la informació és rellevant però complementària, i serveix sobretot per comparar la variació, mentre que el resultat de les eleccions de les que parla l'article és molt important (potser el més important de tot l'article) i ha d'anar destacat. El que passa ara és que els escons de les eleccions anteriors estan posats a eleccions a les Corts Valencianes de 2019 al mateix lloc que el resultat de les eleccions a les Corts Valencianes de 2015 al seu article.

O sigui, d'acord en que es posi el resultat de les eleccions anteriors i que s'hi mantingui quan tinguem el de les actuals, però no que es posi en el lloc del de les actuals fins que se celebrin.

General Basset (discussiócontribucions)

Crec que la informació dels escons obtinguts per cada partit en les eleccions anteriors és rellevant i està bé que figure a l'article.

Resposta a «Escons anteriors en articles d'eleccions»