Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Flamenc (discussiócontribucions)

Com que wikidata comença fent la feina (encara imperfecte, però progressem), té sentit continuar mencionant el lloc web oficial d'un organisme en un apartat separat "Enllaços externs" quan ja és a la infotaula? Sobretot tenint en compte que webs canvien (sovint, amb l'evolució de http a https) i que wikidata és millor per actualitzar automàticament tal dades; jo seria partidari de suprimir el lloc web oficial a l'article quan és a la infotaula.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A favor Totalment d'acord

FranSisPac (discussiócontribucions)

Jo ja ho he estat fent en actualitzacions recents. No hi veig sentit a la doble ubicació amb l'evolució actual de les infotaules. Tant sols advertir que en alguna ocasió l'adreça de WikiData apunta directament a un dels idiomes disponibles, l'anglès per exemple, sense que estigui justificat, i convé revisar-ho.

Flamenc (discussiócontribucions)

En aquest cas, sempre es pot fer una correcció manual a la infotaula.

FranSisPac (discussiócontribucions)

No, perdó, em refereixo a revisar-ho a WikiData! En general l'opció d'idioma genera una subadreça de la pàgina principal. Es tracta de (r)establir-hi aquesta.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Potser, amb el temps, serà imperatiu afegir un qualificador amb l'idioma del lloc, ens permetria extreure l'adreça pertinent.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Simplement com a avís, tingueu en compte que l'argument de duplicitat és perillós. Gairebé tota la informació de les infotaules apareix també al cos dels articles, i no veig clar que aquest fet per si mateix si suficient per retirar-l'hi. I parlem de la gran majoria de dades (data de naixement, situació geogràfica, lloc d'estudi, data de fundació, composició química... pràcticament tota dada d'una infotaula apareix normalment al cos dels articles!).

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Amb les dades que es desenvolupen al text no hi ha d'haver cap problema. Amb la pàgina web es dona la duplicitat en una secció, enllaços externs, que no és preceptiva, a més, és difícil de mantenir, moltes canvien sovint.

Resposta a «Lloc web oficial»