Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Com respondre un missatge rebut a la pàgina d'usuària?

8
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

He rebut un missatge directe d'una usuària que em fa algunes recomanacions basades en el darrer article que he publicat. Com que no entenc algunes de les coses que em diu, he intentat comunicar-me amb ella a través de la pàgina d'usuària, però per escriure-hi res cal usar el codi (htlm?) de signes estranys, que no sé fer servir. Hi ha alguna altra manera de poder respondre el seu missatge? (Disculpeu la meva ignorància, però precisament el fet d'haver d'usar aquell codi per a mi tan complicat va fer que durant bastants anys la meva activitat a la Viquipèdia fos mínima, només alguna que altra correcció.)

Vriullop (discussiócontribucions)

Si prefereixes el format de discussió, com aquest mateix, llavors vés a a "Preferències" de la barra d'usuari de dalt de tot. A Preferències/Funcionalitats beta activa l'opció "Flow en la discussió d'usuari". Arxivarà la teva pàgina de discussió actual en format wiki i en crearà una de nova en format Flow que és el mateix que el de la Taverna. Així qualsevol amb resposta l'usuari ja rebrà una notificació, igual que la que rebràs ara mateix.

En pàgines amb el vell format wiki, simplement modifica com puguis per afegir el teu comentari sense preocupar-te del codi. Si l'usuari està al cas ja se n'adonarà d'alguna forma.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Perdó per ficar cullerada. En el cas del format wiki, seria aconsellable utilitzar la plantilla "{{ping}}", o l'equivalent més genuí "{{Resposta a}}", amb el nom de l'usuari, que així rebrà un avís, com a paràmetre.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Vriullop, gràcies, ja he activat la versió en format Flow. He respost allà mateix i espero que, amb el nom de la usuària, rebi la notificació de la meva resposta.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@FranSisPac, gràcies. He seguit el consell de @Vriullop i he activat el format Flow. Espero que a la usuària que responc li arribi la notificació.

Judesba (discussiócontribucions)

@Mercè Piqueras et responc perque t'estaves referint a mi. Quan vulguis respondre a un usuari, fes servir les plantilles que t'ha comentat en Francesc o bé (si és Flow, com aquí) menciones la persona clicant la icona. Si no ho fas així, l'altra persona no rebrà la notificació del teu missatge si no té en seguiment aquella pàgina. Com ho has fet com t'han dit els teus companys, he rebut la notificació i ja t'he respost. :-) Salut!

Vriullop (discussiócontribucions)

Tots els que han participat en una discussió Flow ja reben una notificació de resposta nova, a no ser que ho hagin desactivat expressament. Ara mateix n'estic enviant 3 sense haver de fer res d'especial.

Judesba (discussiócontribucions)

Gràcies, Vicenç. Encara no m'he acostumat al Flow... :-/

Resposta a «Com respondre un missatge rebut a la pàgina d'usuària?»