Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquitrobada 2019/Inscripcions

Enquesta de valoració de la Viquitrobada 2019

5
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola i gràcies a totes les persones que vau assistir a la Viquitrobada i també a les que vau mostrar-hi interès tot i no poder finalment ser-hi!

Per aquelles 70 que vau assistir a l'acte de Cervera, des de l'organització us demanem si us plau que, si no ho heu fet encara, responeu la següent enquesta de valoració. Ens ajudarà moltíssim a saber, sobretot, què hem de millorar per a les properes edicions. Us demanem tota la sinceritat del món i que l'empleneu sencera, no us ocuparà més de 8-10 minuts:

>> ENQUESTA DE VALORACIÓ DE LA VIQUITROBADA 2019 <<

Moltes gràcies de nou! Va ser un plaer poder retrobar-nos un any més i fer pinya viquipedista amb cadascú de vosaltres. També, lògicament, ens disculpem d'avançat si per algú l'experiència no va ser tan agradable com hagués esperat. Treballarem tot el que puguem perquè l'any vinent us oblideu de qualsevol mala sensació :)

@Docosong @Amadalvarez @FranSisPac @Pau Colominas @Alzinous @MALLUS @Netol @AlbertRA @Enric @Xavier sistach @Flamenc @Pilardenou999 @Judesba @Amper2 @Brinerustle @Eduard Farre @Mcapdevila @Savigo23 @ARCavallé @Sorenike @Medol @Mikicat @Davidpar @Vinicius Yuri da Silva Ferreira @Fobizan @Ollevrequí @Arnau Boix @CCBach @Joutbis @Townie @Laia Soler @Quel.soler @SiscoGarcia @Alina.mierlus @CarlesMartin

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Capsot (discussiócontribucions)

Moltes gràcies a vosaltres. Ho vau fer molt bé. Ha estat un plaer estar entre tots vosaltres. Una abraçada, bon cap de setmana! Fins ben prompte! Claudi/~~~~

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bona nit a tothom,

Aquest correu és per recordar-vos que el termini per a fer efectiu el pagament de les despeses de la Viquitrobada ha expirat, que era el 28 de desembre. Queden un parell de persones que han d'arreglar el full de despeses perquè hi havia un error, però aquestes ja les tinc en compte.

Si algú s'ha despistat massa, encara acceptaré allò que m'envieu fins a les 18.00 hores de la tarda de demà, 31 de desembre, sempre que el formulari estigui ben emplenat (format PDF, signat, data a desembre de 2019, import total coincident amb els imports parcials, compte bancari correcte, justificants/factures de les despeses adjunts...). No volem que ningú sigui perjudicat econòmicament per haver assistit a una trobada voluntària i feta expressament per a ser accessible a tothom. Envieu-m'ho en un correu a tresorer@wikimedia.cat.

L'any fiscal d'Amical Wikimedia s'acaba i tot allò enviat després de la data és problemàtic i farragós pels comptes, a banda que per temes de transparència vull fer públic el cost total de la Viquitrobada la primera setmana de gener. Ara per ara, per a les 70 persones que hi van assistir, el cost total és ascendeix a 4.657,15€. Faré una valoració pública al viquiprojecte quan tingui les xifres finals.

Gràcies per la vostra col·laboració! Us desitjo un fantàstic 2020, plens d'èxits, salut i voluntariat!

AlbertRA (discussiócontribucions)

Gràcies també a tu per la dedicació, el rigor i l'entusiasme.

Resposta a «Enquesta de valoració de la Viquitrobada 2019»