Tema de Usuari Discussió:Medograd

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola!

Acabo de veure que estàs posant plantilles {{FVA}}. Què et fa pensar que les espècies minerals, com l'agricolaïta no són admissibles?

Medograd (discussiócontribucions)

No es que no siguin admissibles, simplement que tots els articles on he posat aquesta plantilla (inclosos els minerals), són articles de molt poca extinció, basades només en 2 o 3 articles enciclopèdics, i que penso que si realment són tan impotants, haurien de tenim més fonts i interviquis o almenys tenir molta més extinció i de forma estructurada

Manlleus (discussiócontribucions)

si tenen referències notables són admissibles, malgrat el poc contingut o la falta d'interwikis

Sorenike (discussiócontribucions)

Perdoneu que intervingui en aquesta conversa. Com també m'ha tocat el rebre amb les plantilles FVA, aprofito l'avinentesa per ficar-hi cullerada. Personalment, no estic en contra de fer servir aquestes plantilles, però posar-les de forma gratuïta no serveix de res si no indiques a la pàgina de discussió per quin motiu les has posat. Perquè, en el meu cas, els tres articles són tres bisbes antics de la diòcesi de Tui, i per extensió, realment no crec que arribi a créixer gaire més.

En la meva opinió, no es pot penalitzar un article per la seva extensió, és a dir, un article no té perquè ser una enciclopèdia sobre aquell element per si mateix. Només cal que miris un altre exemple, Sigeric (rei dels visigots) és un Article de Qualitat, i la seva extensió és reduïda, perquè és un personatge que va regnar una setmana i no se'n sap res més. Si el que vols és que posi més fonts, les puc trobar, però no augmentaran d'extensió.

En qualsevol cas, et demanaria que quan col·loquis la plantilla FVA, a la discussió de l'article, argumentis el perquè. Perquè si no al final, els que reben la notificació es queden descol·locats :)

Medograd (discussiócontribucions)

L'exemple que has posat (Sigeric (rei dels visigots)) no el veig pas amb una mida reduida. Em sembla un article prou bo, però perquè té més de tres fonts, i no és de 2-4 linies. Suposos que és per això que li vàren posar el títol d'article de qualitat.

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola novament. No et semblen prou dos o tres articles enciclopèdics? Revisa les condicions per posar la plantilla, potser el que volies posar és una plantilla d'article curt o qualsevol altra.

Per cert, em pots dir què vols dir amb "extinció"?

Medograd (discussiócontribucions)

Volia dir extensió. Rectifico l'error. El problema no és el sol fet que un article té només una font. Per mi el problema està en la suma dels factors. És a dir, quan hi ha menys de 4 fonts, l'article no supera 5 línies, no té interviquis, i a més, només està disponible a la viquipèdia i l'utilitza com a font primària. Si penseu que podeu millorar l'article, ampliant-lo, treieu aquesta plantilla, però si no es pot fer-ho, deixeu aquesta plantilla a l'article si us plau.

Manlleus (discussiócontribucions)

Crec que s'ha col·locat indiscrimanadament la plantilla, les referències representen el contingut exposat que es relaciona amb la mida reduïda dels articles, és a dir, descripció i característiques bàsiques, això no vol dir que no tinguin futur d'ampliació i que no haurien de ser admissibles. Molts articles de la viquipèdia tenen una extensió semblant i no tenen plantilla FVA, són esborranys, punt. Ja ni tan sols es posa la plantilla d'esborrany. No és necessari. Pot ser que hi hagi reversions massives

Yuanga (discussiócontribucions)

Si no hi ha més al·legacions procedirem a fer les reversions.

YggdrasilAsir (discussiócontribucions)

Hola! Perdoneu que m'afegeixi a la conversa però pel que fa als articles de minerals crec que és una equivocació posar aquesta plantilla. El tema de l'admissibilitat en els articles de minerals està més que discutit (vegeu: Viquiprojecte: Minerals) i es va decidir després de donar-hi voltes que:

  1. Els minerals aprovats per la IMA (Associació Internacional de Mineralogia) es convertien automàticament en articles admissibles sempre que alguna font en parlés.
  2. Mindat com a font és totalment acceptable.

Per tant, si unim els dos criteris, tenim un article totalment admissible, com és el cas.

Per exmeple, en l'article de l'agricolaïta has afegit la plantilla però no t'has fixat que l'article conté moltíssima informació (entre text i infotaula) i que possiblement cobreix la majoria d'informació que existeix sobre el mineral.

Manlleus (discussiócontribucions)

Afegeixo que no només els articles de minerals, sinó per extensió, de ciència, tenen estructures i continguts diferents, uns amb més contingut per paràgraf que d'altres temes, no és literatura fina, digne de menció i admissibles sempre i quan compti amb referències, com en la majoria de casos.

Resposta a «Minerals - Plantilla FVA»