Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Svalbuen (discussiócontribucions)

Hola a tots,

utilitzant la nova funció beta de traducció d'articles, he traduït una part de l'anglès al català la pàgina sobre la Universitat de Münster: (anglès). No sé què he fet quan he volgut publicar la traducció que ara no trobo la traducció en català a la pàgina de l'article (diu que no està creada). La traducció que he fet és aquesta: Universitat de Münster

És el meu primer "article" i no domino massa bé el procés. Si em poguéssiu dir com arreglar-ho o com fer-ho bé per la pròxima vegada seria de gran ajuda! I qualsevol comentari al nou article també m'anirà bé per aprendre tot aquest món.

I un últim problema que tinc és que no em surten les referències que he utilitzat i no sé com afegir-ho.

Gràcies per avançat!

Papapep (discussiócontribucions)

No entenc què vols dir, veig l'article publicat sense problemes.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @Svalbuen, benvinguda al projecte i un plaer ajudar-te en allò que pugui! En principi, segons el que es desprèn del teu historial de contribucions, sí que s'ha publicat l'article, que és el mateix que enllaces:

10:15, 17 abr 2020 dif. hist.  +2.354‎  N Universitat de Münster ‎ (Creada per traducció de la pàgina «University of Münster»)

Per tant, enhorabona perquè sí que s'ha fet públic el teu article! La traducció en marxa desapareix un cop la publiques, moment en el qual ja és visible en el projecte en català per a tothom. No sé si responc així a la teva pregunta. Passos que et recomano ara:

  • Bibliografia: és la part més important de totes, afegir fonts fiables que referenciïn tota la informació possible. La traducció feta no n'incorpora gaire i això no juga massa a favor. Pots anar introduint fonts quan facis clic a "Modifica" i allà un altre clic al botó "Cita" (via automàtica o manual paràmetre a paràmetre).
  • Infotaula lateral: com en la resta d'articles, hi cal una taula lateral descriptiva. La pots incorporar fent clic a "Insereix" > "Plantilla" > Infotaula organització|Infotaula organització. Podràs modificar-ne les dades clicant al llapisset i llavors anant a Wikidata, que és un altre projecte de dades. Però això ja són figues d'un altre paner.
  • Seccions amb entitat: ara mateix hi ha seccions però d'una o dues línies , massa esquemàtiques. Com més forma de prosa i paràgrafs ben desenvolupats tingui un article, més reeixit i de qualitat serà. Com sempre, però, amb bibliografia ben citada fent clic al botó "Cita"!

Per ara, amb això tens un bon bagatge per anar fent. A disposar i gràcies de nou per atrevir-t'hi!

Svalbuen (discussiócontribucions)

Hola Xavier!

Moltes gràcies per la informació.

Intentaré millorar poc a poc i aportar el meu granet de sorra en aquest gran projecte.

Sara

Svalbuen ha amagat aquest apunt (historial)
Ssola (discussiócontribucions)

Per enllaçar un article amb els equivalents en altres llengües, a la columna de l'esquerra (web per a ordinador) podeu clicar a «Afegeix enllaços» i enllaçar-lo a un article en una altra llengua (inseriu «eswiki» a la primera caixeta per enllaçar a l'article en castellà). Proveu-ho! Quan n'hagueu enllaçat un, s'enllaçaran tota la resta automàticament. Això és equivalent a afegir l'enllaç a l'article en català en l'element de Wikidata, que és on hi ha la llista dels articles en cada idioma. Està explicat amb més detall a Viquipèdia:Enllaços entre viquipèdies.

Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)

Hola a tothom! Emm... perdó... he afegit els enllaços a d'altres llengües sense veure aquest fil de discussió. He arribat a la pàgina perquè he vist que calia categoritzar-la, i llavors he aprofitat per afegir-hi els enllaços a altres wikis, la infotaula, les categories, i l'avís de falta de referències. Disculpeu si m'he avançat... En tot cas, estaré encantat d'ajudar en la compleció de l'article. Salut!

Svalbuen (discussiócontribucions)

Hola Alvaro,

cap problema, gràcies per enllaçar-lo!

Resposta a «La meva primera pàgina»