Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Aniol (discussiócontribucions)

Aprofitant que vaig crear l'article pel nou abat Manel Gasch i Hurios he creat també una plantilla per l'Abadia de Montserrat on tenir el llistat dels abats i algunes recopilacions d'articles relacionats més. M'agradaria que hi donéssiu una ullada sobretot a la plantilla per si la creieu necessària o per si retocaríeu res. Com que la plantilla s'hauria d'aplicar a diversos articles m'interessava consensuar que aquesta fos idònia abans d'aplicar-la.

Pcm (discussiócontribucions)
Aniol (discussiócontribucions)

Afegida la Santa Cova. L'entronització en canvi no se m'acut ara mateix com afegir-ho.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ho veig bé. Se m'acut afegir un apartat "Com arribar-hi", amb Cremallera de Montserrat i Aeri de Montserrat. No sé si hi ha articles suficients sobre "Fets històrics" com per tenir un apartat propi.

D'altra banda, l'última secció diu "Publicacions i llibers", no sé @Aniol si volies dir llibrers o llibres.

Gràcies

Aniol (discussiócontribucions)

Afegit l'apartat de "Com arribar-hi".

Volia dir "Publicacions i llibres", ja que també hi volia posar el Llibre Vermell de Montserrat per exemple.

Pcm (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Compte que arriba un moment que la plantilla es converteix en una còpia de la categoria i perd sentit. Hi posem els aiguats i no l'incendi? Si el motiu és que un té article i l'altre no estem duplicant la categoria.

La gràcia de la plantilla de navegació hauria de ser fer una selecció i a la vegada posar-hi els enllaços vermells importants que manquin, si en manquen d'igual d'importants que els que hi ha.

I a l'hora de valorar els fets històrics els hauríem de mirar amb una certa perspectiva, i no posar-los només perquè ens semblen importants perquè són recents.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

D'acord amb el que diu en @Pere prlpz de posar-hi els vermells més significatius, si n'hi ha. Bona feina!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Aprofito per deixar això, que jo desconeixia, per si algun editor s'anima a cercar info i fer l'article: l'altre aeri de Montserrat

Resposta a «Plantilla de l'Abadia de Montserrat»