Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Articles gens enciclopèdics d'un viquiprojecte

5
Paucabot (discussiócontribucions)

Torna una altra vegada l'entrada d'alumnes d'un viquiprojecte aparentment inexistent amb un redactat que no s'assembla en absolut a una Viquipèdia. No obstant això, no crec que, en aquest cas, sigui adient esborrar-los per evitar frustracions dels nouvinguts. Exemples: Amulet (grup) i Maria Hein (cito a en @Jmrebes: que podria estar interessat a l'haver intervingut en l'últim exemple) Hauríem d'usuarificar-los? O quina alternativa seria més adient? --KajenCAT (disc.) 14:25, 27 gen 2022 (CET)

La redacció d'Amulet (grup) no està tan malament. És probable que no sigui admissible i s'ha de viquificar, però de per deixar la redacció acceptable cal tocar un parell de verbs i poc més. L'altre exemple està pitjor.
Ara bé, voleu dir que aquest problema és cosa d'administradors, o més aviat és una cosa d'editors a parlar a la taverna?--Pere prlpz (disc.) 15:18, 27 gen 2022 (CET)

Mogut de VP:SA. Pau Cabot · Discussió 15:49, 27 gen 2022 (CET)

KajenCAT (discussiócontribucions)

@Pere prlpz: el motiu pel qual ho havia obert a la VP:SA era per saber que havia de fer com a administrador.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sí, no ho critico, però diria que aquí no hi ha una acció específica d'administrador fins que es decideixi esborrar o protegir alguna cosa o blocar algú. Ara mateix només caldrien botons d'administrador si aquests articles complissin les condicions per un esborrat directe, i habitualment el consens amb aquests viquiprojectes de novells és ser més suau fins i tot si estrictament compleixen les condicions.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Segueix directament el fil de Tema:Worzqwl5gtjnrvvm: articles nous sense cap referència i per tant amb admissibilitat discutida que possiblement no s'editin més enllà de "si aguanta una setmana el mestre em puja 1 punt a l'examen".

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Només en tenim eixos dos o n'hi han altres? Potser ni tan sols és viquiprojecte escolar.

Resposta a «Articles gens enciclopèdics d'un viquiprojecte»