Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Cpratsferre (discussiócontribucions)

Benvolguts,

No aconsegueixo editar una taula de detalls per a un edifici, creada amb la plantilla "infotaula edifici" a l'article sobre el monestir de Santa Maria de Vallclara. Quan intento afegir més informació, trobo que els botons no fan cap funció, ni em permeten fer res.

En canvi, ahir, amb la plantilla "infotaula persona" no vaig tenir cap problema per afegir una taula d'aquest estil a un altre article. M'he mirat l'ajuda de la taula concreta però tampoc no m'ha servit de res. Pot algú fer-hi un cop d'ull, o explicar-me com afegir camps a "infotaula edifici", si us plau?

Gràcies.

Alzinous (discussiócontribucions)

Les Infotaules es creen automàticament xuclant les dades de l'article corresponent a Wikidata . Es la manera més fàcil i més útil, ja que així la informació queda disponible per qualsevol altra Wikipedia en qualsevol altre idioma. En aquest cas s'hauria de crear l'entrada a wikidata pel monestir de Santa Maria de Vallclara, ja que no existeix i introduir allà la informació. Si no saps com fer-ho, simplement afegeix la Infotaula buida a l'article de Viquipedia i més tard o més d'hora algun editor ho completarà. La Infotaula també es pot crear manualment, però la veritat és que no val la pena.

KRLS (discussiócontribucions)
Cpratsferre (discussiócontribucions)

Ni se m'havia acudit cercar l'entrada per "castell" a veure si ja existia. A Cabassers ningú no li diu així, perquè l'edifici va ser un monestir, no un castell. Certament, s'haurien de fusionar perquè són el mateix edifici. Disculpeu, sóc nou publicant aquí i no m'assabento massa de com va, encara.

Alzinous (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Les infotaules agafen les dades existents a Wikidata. Hauries de vincular l'article del monestir amb el seu ítem a Wikidata i, si no existís encara allà, hauràs de crear-lo també.

Saps com fer-ho?

Arribo tard :-)

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Resumint, el que s'hauria de fer és:

  • Completar l'article del castell amb el que volies posar al del monestir, si és adient.
  • Redirigir el monestir al castell.
  • Si falta alguna cosa a la intofaula, editar l'item Castell de Cabacés (Q17596003) de Wikidata per afegir-hi el que calgui.
  • Si es vol, discutir a Discussió:Castell de Cabassers (preferiblement amb referències) si el nom de l'article hauria de ser el del castell o el del monestir.
  • Cas que s'hagi de reanomenar, demanar a un administrador (a VP:PA) que faci el reanomenament. No fer el reanomenament tallant i enganxant el text.
  • Si hi ha més noms raonables alternatius, fer-ne redireccions per tal d'evitar que torni a passar el mateix en el futur.
Resposta a «Infotaula edifici»