Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

KajenCAT (discussiócontribucions)

M'he adonat en l'article Llençolada surt en el lateral esquerre un subapartat "En altres projectes" molt més gran i de color negre i a sota l'enllaç al Viccionari. Suposo que es tracta d'un error, oi?

Alzinous (discussiócontribucions)

La plantilla estava col·locada malament. La he mogut al seu lloc. No se si et referies a això. Normalment, al final dels articles és solen enllaçar els projectes germans.

KajenCAT (discussiócontribucions)

No, Alzinous, em refereixo que a l'esquerra de pàgina web, sota del subapartat "Imprimeix/exporta" i abans de l'apartat "En altres llengües", em surt allò que he comentat.

Alzinous (discussiócontribucions)

Ara ho veig. A l'esquerra, el títol de la secció "En altres projectes" apareix sense formatar. Sembla un error associat a la plantilla Viccionari, però la mateixa plantilla funciona correctament en altres articles. Notifico a @Amadalvarez: per si en sap què passa.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

disculpeu, però de barres de menú, ni idea. No sabria ni on buscar-la. Potser en @Pere prlpz, @Paucabot o @Vriullop ho tenen per la mà. Salut !

Paucabot (discussiócontribucions)

He eliminat el problema, però la solució que he trobat no sé si és gaire correcta: he posat l'enllaç al Viccionari directament a WD. Que en Vicenç em corregeixi, en tot cas.

Paucabot (discussiócontribucions)

He fet unes quantes proves i només passa si enllaça exactament a llençolada. Si a {{Viccionari-lateral}} li pos una paraula similar com caça, ja no passa.

Vriullop (discussiócontribucions)

Això passa quan la secció no existeix i llavors la crea la plantilla via un giny. Ha passat altres vegades que s'ha desconfigurat quan han fet canvis en l'estil del menú lateral. Ho miraré d'aquí uns dies. Cal notar que els articles de Viquipèdia i Viccionari no s'enllacen via Wikidata. A Viquipèdia i Wikidata són conceptes i a Viccionari són mots amb diferents conceptes. Per això es fa via plantilla.

Vriullop (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)
Resposta a «Viccionari - "En altres projectes"»