Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Tenim uns centenars d'articles a Categoria:Articles amb coordenades de Wikidata que són els que agafen les coordenades de Wikidata fent servir la plantilla {{cal coor}}. Els que he mirat tenen una infotaula que no agafa coordenades de Wikidata, sigui la d'organització o la d'obra artística.

No tinc clar si és expressamnt que aquestes infotaules no agafen les coordenades i el que s'ha de millorar és que els items d'aquests articles no haurien de dur coordenades, si són excepcions raonables i aleshores la plantilla cal coor és un recurs útil per aquestes excepcions, o si seria millor que les infotaules agafessin les coordenades.

Notifico l'@Amadalvarez.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Infotaula d'organització agafa les coordenades de la seva Seu (P159), ja que les organitzacions no tenen (bé, no haurien de tenir), ja que la coordenada és un atribut del lloc on està instal·lada.

Infotaula obra artística, només tracta les coordenades quan no està en una Col·lecció (P195), és a dir, estan al carrer, com les escultures, monuments, etc. Si estan en una col·lecció (museu, església, etc. ) ens passa el mateix que a l'organització, que la coordenada no és de l'obra, sinó de l'edifici que l'allotja.

Si tenim casos amb coordenades manuals i amb aquestes infotaules, és signe que cal corregir WD, per a ser formal.

Si s'ha de seguir altre criteri, ja proposareu.

Paucabot (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Amb les organitzacions on la localització tigui sentit, jo potser no llevaria cal coor sense haver posat la seu de manera que les coordenades hi seguissin sortint o hagués adoptat alguna altra solució per mostrar les coordenades.

Als clubs de futbol em sembla que les coordenades hi tenen molt de sentit.

Paucabot (discussiócontribucions)

En realitat, les coordenades, hi són. Si mires al final de la infotaula de Chelsea Football Club, aquestes apareixen (en versió mapa). Allà on certament no apareixen és al lloc on se les espera, però més que posar l'apanyo de {{Cal coor}}, jo miraria de modificar la infotaula si això és el que volem que passi.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Suposo que vols dir a la capçalera d'article.

Quan vaig modificar la presentació del mapa per tal que pogués mostrar diversos punts (multiseus + estadis) no sap quina coordenada ha de posar.

Algun suggeriment de quina triar?.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Algunes coses que m'he trobat:

Arreglant-ne un (Elogi de l'aigua, que tenia el parc localment com a museu) m'he trobat un altre problema, que és que la infotaula d'obra artística posa el barri al camp Municipi, i esmenta la comarca però no el municipi.

A Bavaria (estàtua) la infotaula no agafa les coordenades perquè el monument té parts?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Sí, és per tenir "format per". Això és un problema que m'he trobat a Tapís de Bayeux i Els burgesos de Calais que, sembla ser que té 12 originals !!. No ho havia sentit mai.

En principi, les parts les feia servir per obres trossejades, que estan a diverses col·leccions, com els retaules.


El tema el barri és cosa del Mòdul:Location

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Pere prlpz @Paucabot

Bon any, amics. Estic fent neteja i em penso que aquest tema ja el podem tancar.

El tema de mostrar coords al title en les organitzacions amb múltiples seus (clubs futbol), ja ho vaig resoldre fa unes setmanes.

Ja direu si el tanquem.

Resposta a «Infotaules que no agafen coordenades»