Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Coet (discussiócontribucions)

He estat fent proves, actualitzant l'antiga versió per a l'ArxivaBot i tot són problemes, no hi ha traduccions, o no troba les traduccions amb el mètode i18n.twtrannslate, els fils que troba diu que són massa vells i quan inserix algun fil i no acaba per algun altre error, en posar-lo de nou en marxa no mira que ja els haja inserit abans. És per esta raó que he decidit de fer-lo de zero específic per a la Viquipèdia, ja que s'havien d'afegir alguns parxes que en el seu moment els varem assenyalar i mai s'han preocupat de incorporar-los.

La qüestió és que hi ha molt de fil que s'ha de llevar i són tant antics que no hi ha cap script preparat. Ahir ja vaig aconseguir que els obtinguera, ara queda la fase de saber on els ha de deixar i treure'ls.

Coet (discussiócontribucions)

He estat mirant l'ús de la pàgina VriuBot/Arxivador (i que l'ArxivaBot també tenia en compte) que s'utilitzava per a arxivar les discussions. Estes són les pàgines:

Actualment no s'estan arxivant i amb el que estic fent encara no es podrà, tot i que he pensat seguir donant suport mentre no tinguen el paràmetre key.

Coet (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

La d'Adriaesc es pot retirar, és Flow. Dels altres usuaris, tots són inactius excepte Walden69. Com vulguis, es poden passar els romanents a la pàgina centralitzada ArxivaBot/Arxivador i oblidar-se de la pseudoplantilla VriuBot/Arxivador. Si resulta més fàcil d'usar, i si es pot recuperar la funcionalitat, la netejo jo mateix i es pot reanomenar al que vulguis, p. ex. Usuari:ArxivaBot/config.

Coet (discussiócontribucions)

He estat fent proves i he vist que funcionarà sense problemes amb la pseudoplantilla. També he vist que t'has afegit a la taula amb {counter}, com hauràs notat, no cal el camp counter per a este paràmetre, la taula no té eixa columna, el bot s'encarrega automàticament de saber quina és la darrera pàgina i d'incrementar-lo sense la necessitat d'indicar-ho enlloc.

Quant als usuaris inactius estava pensant que el bot podria treure la plantilla en la darrera actualització que faça. No suposa gran cosa, afegir un mètode remove_template() i una consulta anterior per saber quan fou la darrera edició de l'usuari i a més de 90 dies sense activitat se li treu la plantilla. Diria que MiszaBot (o l'actual bot) arxiva unes 28.000 pàgines de discussió tot i que no sé si ningú repara en si són totes d'usuaris actius.

Amb la de feina que hi havia he engegat el bot sense haver preparat totes les condicions,

  • nombre de seccions romaments
  • nombre de seccions a inserir
  • capacitat de la pàgina
  • partir les insercions si no caben a la pàgina destí (ja m'havia assegurat abans que el contigut no superaria els límits)

Com no t'hi oposes, com m'imaginava, crec que per claredat i evitar confusió el millor és que es cree una pàgina pròpia per al bot i sobretot per mantenir la compatibilitat amb l'script, Usuari:ArxivaBot/config ja va bé. Però, no t'amoines que siga el bot qui faça els canvis ;)

Coet (discussiócontribucions)

Per cert ara mateix no sé com se va colar la discussió de l'usuari Adriaesc, no hi ha cap mètode de l'API que l'agarre, com és normal. :/

A vore si esta nit puc engegar-lo de nou amb la primera fase acabada.

Vriullop (discussiócontribucions)

El problema és que en canviar a Flow el bot Flow talk page manager deixa el contingut inicial de la pàgina wiki a arxivar en la descripció del nou tauler. Ho he eliminat manualment: Tema:Xbupklyls0pexmj3.

Resposta a «Bot arxivador»