Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[114a setmana] El diumenge de les referències

12
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada vam referenciar 33 articles sobre músics catalans que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 6.121 articles de diferents temes.

La cent-catorzena edició se celebra demà, 16 d'abril. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Kenya. Podeu consultar aquí els articles sense referències (125 en el moment d'escriure aquestes línies).

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM: i @MotsVius:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

O_o 29 de bon matí, quin crac!

Jaumellecha (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

34 a l'hora de dinar. A veure si arribem a 42, si més no, per fer-ne un terç!

Amortres (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Unapeça (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

68, més de la meitat! Un gran agraïment a tothom, com de costum, i especialment al @Vallue: i el @Cataleirxs:, implicats en una lluita molt ajustada a dalt de la classificació! Fins Diumenge que ve.

Resposta a «[114a setmana] El diumenge de les referències»