Vés al contingut

Usuari Discussió:83.36.134.232

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Per què no et registres i rebràs informació sobre els estàndards a seguir del projecte? És 100% de franc. :) Llull 20:17, 13 des 2005 (UTC)

Potser a la quarta vegada que t'ho reverteixin arribaràs a la conclusió de què potser hi ha un motiu (format estàndard, per exemple). Mira el llibre d'estil i/o enregistra't, perfavor.

si hi ha alguna cosa que no entens pregunta, però tirant pel dret se t'esborrarà el que facis i si insisteixes molt més potser se't bloquejarà i tot per vàndal. Estàs fent el contrari del que cal fer per arrglar el text segons els convenis de la Viquipèdia. Quants títols en majúscula has vist en els articles? no és la meva intenció ser agressiu pero el teu comportament sí que ho està sent.

Registre

[modifica]

Hola :-) Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar les teves aportacions, tindries més facilitats d'ús de la viquipèdia i podríem contactar amb tu més fàcilment. Només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït! --Joanjoc (discussió) 19:34, 19 des 2005 (UTC)

Manquen referències a Berenguela Alonso de Molina

[modifica]

Hola 83.36.134.232,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Berenguela Alonso de Molina. el comentari anterior sense signar és fet per Bestiasonica (disc.contr.) 17:07, 13 feb 2009 (CET)[respon]

Manquen referències a Àngel de la guarda

[modifica]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Àngel de la guarda. --Bestiasonica (disc.) 10:40, 22 juny 2009 (CEST)[respon]