Vés al contingut

Usuari Discussió:Aaannaaa ms

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Aaannaaa ms! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Pau Cabot · Discussió 12:21, 29 maig 2020 (CEST)[respon]

Manquen referències a Anàlisi musical[modifica]

Hola Aaannaaa ms,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Anàlisi musical. --Kette~cawiki (disc.) 13:02, 29 maig 2020 (CEST)[respon]

No acaba de funcionar el tema d'afegir referències. Només has de seguir les indicacions de la pàgina Viquipèdia:Citau les fonts. Les referències no es col·loquen a la secció de referències, han d'anar inserides al lloc que vols referenciar, al text de l'article. Un cop afegides tal com diu la pàgina ja es veuran a la secció de referències. Dubtes?--Kette~cawiki (disc.) 16:38, 30 maig 2020 (CEST)[respon]

AVÍS IMPORTANT: Participació a les #viquiPAU[modifica]

Gràcies per animar-te a participar-hi! És un bon inici, però recorda de llegir bé les instruccions del concurs: si no afegeixes bibliografia fiable, externa i ben citada als articles, estàs incomplint les normes de la Viquipèdia i per tant no aspiraràs a premi! Recorda que no només comptabilitzen els punts, sinó que també les referències afegides correctament. Els requisits del concurs ho expliciten: +0'5 punts per cada referència bibliogràfica provinent d'una font fiable afegida correctament, emprant el botó «Cita». I també els premis: A partir de 250 punts (incloent un mínim de 100 referències bibliogràfiques afegides).

Et recomanem que facis una ullada al vídeo d'ajuda de 7 minuts que hi ha enllaçat a la pàgina del concurs. T'ajudarà a saber com afegir bé les referències i també les imatges. Tenir la bibliografia citada és imprescindible, no només pel concurs com a tal sinó per al bon funcionament de la Viquipèdia. Abans de continuar creant nous articles, si us plau afegeix fonts que referenciïn amb detall tota la informació que has escrit en els previs, la qual cosa també et donarà molts punts! Ara mateix pots veure com altres usuaris t'han avisat prèviament en entrades com anàlisi musical o d'altres han millorat la bibliografia d'alguns que ja havies creat.

Si necessites més ajuda, pots contactar a la pàgina de discussió del concurs i allà t'hi ajudarem! Molta sort i gràcies de nou per animar-t'hi! :) Xavier Dengra (MISSATGES) 18:17, 29 maig 2020 (CEST)[respon]

Benvinguda a la Viquipèdia / Referències[modifica]

Hola, Anna! Voldria donar-te la benvinguda a la Viquipèdia en valencià/català! Com tots els novells, al principi ens ha costat seguir els barems establerts, com per exemple la citació de referències. És important marcar-les amb el botó CITA. Et deixo la Viquipèdia:Guia per referenciar, de l'Amadalvarez :-)

--Willy31igd (disc.) 15:50, 2 juny 2020 (CEST) Willy31igd, 02-06-2020[respon]