Vés al contingut

Usuari Discussió:Alforjastark

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Alforjastark. En referència a l'article de l'assumpte, comentar-te que té un cúmul de problemes per a ser admissible, que el fan inviable a la Viquipèdia. T'hauries de llegir diverses pàgines: la de què no és la Viquipèdia, la que explica per què fan falta i de quin tipus s'admeten les referències als articles, la que detalla el format comú que han de tenir els articles i la que justifica què s'admet, i què no, com a article, entre d'altres. Molt probablement l'article que has creat es marcarà com a proposta d'esborrat, excepte que es resolguin tots els problemes que té, que a la pràctica significaria refer-lo de cap a peus i orientant-lo de forma totalment diferent. Pots comentar qualsevol dubte a la meva discussió, o a Viquipèdia:La Taverna.Moltes gràcies. --Papapep (disc.) 11:09, 22 maig 2020 (CEST)[respon]

Problemes de drets d'autor: Josep Fusté i Grifoll[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Josep Fusté i Grifoll, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de https://www.alforjastark.com/josep-fuster-home/, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Josep Fusté i Grifoll i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Josep Fusté i Grifoll amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Josep Fusté i Grifoll dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes.--Kette~cawiki (disc.) 21:26, 12 juny 2020 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Josep Fusté i Grifoll»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Josep Fusté i Grifoll», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Papapep (disc.) 14:22, 13 juny 2020 (CEST)[respon]

Proposta d'ajuda[modifica]

Com que és el vostre primer article, que es tracta d'una persona, proposo que transfereixis a la teva pàgina de proves personal, si vols, podem veure junts després si i com millorar-lo, així la feina no es perd.--Flamenc (disc.) 14:30, 19 juny 2020 (CEST)[respon]