Usuari Discussió:Anton Baiges Gras

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Anton Baiges Gras! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Crystal Clear app Startup Wizard.png Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
L Aprenent.svg Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Nuvola apps kdmconfig.png Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
La teva pàgina de proves
Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

--Carles (enraonem) 08:10, 27 març 2020 (CET)

Referències[modifica]

Bon dia, Anton Baiges Gras. Hauries de llegir especialment VP:CF, quan puguis. Salut!.--Carles (enraonem) 08:12, 27 març 2020 (CET)

Hola, és molt important afegir les referències necessàries, en Carles Martin ja t'ha deixat la pàgina on parla del tema. Les edicions sense cap mena de referència seran revertides.--Kette~cawiki (disc.) 13:39, 27 març 2020 (CET)

Una mica més sobre les referències[modifica]

Bon dia, Com heu vist, algunes de les vostres edicions s'han revertit per no donar referències a les notícies que hi posàveu. No us penseu que és una persecució, només és una indicació de la importància que té a la Viquipèdia el fet de citar les fonts. Altres usuaris ja us han indicat la pàgina on s'explica la manera de fer-ho (Viquipèdia:Citau les fonts).

Segurament les notícies que poseu, sobretot les referents a personatges de Reus als que s'ha homenatjat posant un carrer al seu nom, són certes, però cal referenciar-les. A tall d'exemple, vaig posar una referència a Joaquim Santasusagna i Vallès, on indicàveu la dedicació d'un carrer sense dir d'on havíeu tret la informació.

Es bo corregir les mancances de la Viquipèdia, i us animo a què continueu, però seguiu les normes i costums que són vigents. Gràcies per la vostra atenció.--Magenri (disc.) 08:39, 28 març 2020 (CET)

Conflicte d'interessos[modifica]

Veig que estàs editant de forma activa l'article Francesc Gras Fortuny i diria pel teu segon cognom que molt probablement no ho hauries d'estar fent segons la directriu de conflicte d'interessos de la Viquipèdia. --Papapep (disc.) 19:32, 29 març 2020 (CEST)

Francesc Gras Fortuny[modifica]

Bon vespre! Disculpeu, sóc Anton Baiges Gras, professor de català, de secundària, i persona novella en la viquipèdia catalana, eina utilíssima, que consulto tot sovint. Gràcies a un amic, m'he engrescat a fer-hi algunes aportacions, tot i que com que no ho domino gaire he fet algunes 'anades i vingudes' totalment involuntàries... Us en demano disculpes! Quant al 'conflicte d'interessos' a què feu referència sobre l'entrada de Francesc Gras Fortuny, certament és un rebesavi meu, de part materna, i tan sols volia introduir-hi la referència que en feia un llibre publicat pel meu avi, Francesc Gras Salas, de 98 anys, llibre completament exhaurit, que només es troba en algunes biblioteques del Camp de Tarragona i de Barcelona. Molt agraït per les vostres indicacions. Atentament.

Hola, Anton. No passa pas res, tots comencem i ens equivoquem al principi. Ara bé, la de conflicte d'interessos és una de les directives més serioses que tenim, pel que et prego que no editis més l'article del teu rebesavi, ni de cap altre amb el que hi tinguis una proximitat personal. En tot cas, moltes gràcies per les teves aportacions i no dubtis en preguntar-nos qualsevol dubte que se't plantegi. Sempre ho pots fer anant a la pàgina de discussió de qualsevol editor (com jo estic fent a la teva) o a La Taverna, on parlem de multitud de coses i compartim dubtes, coneixements i interessos. Salutacions cordials. --Papapep (disc.) 20:00, 29 març 2020 (CEST)

ACLARIMENT REFERÈNCIA[modifica]

Gràcies per les explicacions, molt raonables. En tot cas, només voldria aclarir que el fet de referenciar el llibre de Francesc Gras Salas a l'entrada del doctor Francesc Gras Fortuny és perquè aporta informacions més detallades, concretament sobre la publicació d'alguns treballs d'aquest darrer, que no apareixen a l'article. En cap cas, s'emeten opinions personals o judicis d'intencions sobre el personatge. Atentament, Anton Baiges.