Usuari Discussió:Astur

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Astur! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: El viquicodi té una manera ràpida de fer certs enllaços que s'utilitzen habitualment. Si en un enllaç deixeu buida la part que correspon al text que hauria de mostrar l'enllaç, aquest s'omplirà automàticament (quan deseu la pàgina) amb el nom de la pàgina excluint-ne el text que hi pugui haver entre parèntesi, abans del símbol de dos punts (:) o després de coma (,). Per exemple, [[canya (planta)|]] equival a [[canya (planta)|canya]] i [[Viquipèdia:bots|]] a [[Viquipèdia:bots|bots]].

}}


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 16:12, 26 març 2008 (CET)[respon]


Re: Botones de edición[modifica]

A ver, para esto un administrador tiene que modificar el MediaWiki, diria que el MediaWiki:Monobook.js. Yo no sé demasiado sobre el temahehehe, pero preguntale a Pasqual, que es el experto Un saludu --Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 16:30, 26 març 2008 (CET)[respon]

Hola Astur,
He trigat una mica, però ja em tens a la teua disposició :)
Bé, el tema dels botons és senzill, tal com t'informava en Guillem, has de modificar el MediaWiki, però si ho vols per a tothom, millor el ast:MediaWiki:Common.js. Digues exactament quins botons vols afegir.
Et busque el codi i et dic quins botons tenim afegits.
Pots emprar la teua llengua natal, en defecte l'anglés ;) . –Pasqual · discussió 09:53, 27 març 2008 (CET)[respon]

Infotaules multi-llengua[modifica]

Hola, Com t'ha dit el Vriullop, tenim una versió del mòdul:wikidata que incorpora moltes millores. Ja t'ha explicat que quan poseu els femenins a Wikidata el podrà actualitzar. En paralel, hem convertit les principals infotaules per a que es comportin en multilingüe sense que hagis de fer canvis i traduccions en el codi, que és el que vareu fer quan us vareu instalar les nostres infotaules (o les d'euwiki). Mira Viquiprojecte:Mostres infotaules tenint AST com a idioma a les preferències (bé suposo que ja ho tens). Veuràs que tant els textos, com les dades apareixen en asturià. Bé, apareixen si teniu els labels de WD traduïts. Tots els textes que vegis amb una icona d'un llapis al costat, vol dir que està pendent de traduir a WD, una activitat que podeu anar fent sense el risc de tocar els codi. Fes algunes proves i ja em diràs si t'agrada. Per cert, a cawiki només funciona en pàgines "no principal", és a dir a Viquiprojecte: o a usuari:, per exemple. Si vols et pots crear una pàgina de proves d'usuari i provar amb articles que et resultin significatius, a veure com surten. Ja em diràs, amador (disc.) 21:56, 19 nov 2018 (CET)[respon]