Usuari Discussió:Fedanci

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Fedanci! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 16:51, 30 gen 2014 (CET)[respon]

Re: Hola[modifica]

Hola!

En primer lloc, gràcies per col·laborar a la Viquipèdia!

En resposta a com canviar el nom d'un article, no es fa des de la pestanya d'edició: mentre estiguis veient l'article, has de buscar una pestanya a l'alçada de la barra de cerca (a la part de dalt del text de l'article) on hi diu Reanomena. Normalment apareix en un menú que s'obre amb una fletxa que apareix entre l'estrella per afegir l'article a la llista de seguiment i la casella per cercar. Si no aconsegueixes trobar-ho, avisa'm i et faig arribar una captura de pantalla.

I si necessites res més no dubtis en preguntar-me!

--Pau Colominas (t'ajudo?) 17:17, 30 gen 2014 (CET)[respon]

Re: no ho trobo[modifica]

Hola altra vegada!

És estrany. A mi sí que m'apareix. Potser és un tema de permisos, però a Ajuda:Reanomenar una pàgina no diu pas que es requereixi cap permís especial per fer-ho. En tot cas podria fer jo el reanomenament, però no estaria de més saber per què no t'apareix la pestanya.

--Pau Colominas (t'ajudo?) 18:19, 30 gen 2014 (CET)[respon]

Re: Ja sé perquè no ho veig[modifica]

Doncs ara jo també ho sé! :)

Gràcies per avisar-me. Si necessites res més sóc a la teva disposició.

Ah, per cert. Quan escriguis un comentari, procura acabar escrivint ~~~~. D'aquesta manera es genera automàticament una signatura amb la data i hora en què has deixat el missatge i amb un enllaç automàtic per respondre't ;)

Salut!

--Pau Colominas (t'ajudo?) 01:33, 1 feb 2014 (CET)[respon]

Santa Maria de Manlleu[modifica]

Bones! Gràcies per col·laborar a la viquipèdia. Veig que has fet poques edicions, i no vull que t'espantis, però et vull fer uns suggeriments per un article. He vist que has afegit informació a la pàgina de Santa Maria de Manlleu i has incorporat referències, fins aquí bé, però t'apunto alguns problemes. El principal és que fins avui aquesta pàgina comptava amb una referència per cada paràgraf, i has eliminat totes les referències contextuals i tots els paràgrafs. A canvi, has escrit llargues parrafades sense ni una referència dins el text, una llista sense interès enciclopèdic, i al final una llista de referències que no tenen cap vincle amb el text. Si no pots incloure referències dins el text, hauríem de recuperar la versió anterior de l'article, que considero que estava prou bé. Et deixo uns dies per si veus possible afegir al contingut actual les referències i la incorporar també la font anterior de patmapa, que has esborrat. Si necessites ajuda per alguna cosa, no dubtis en preguntar. No m'agradaria que et desanimis, és normal que ara que comences hi hagi coses que desconeixes. Ja diràs.--Medol (disc.) 18:38, 18 nov 2014 (CET)[respon]

Una mica d'ajuda[modifica]

Mèdol, Moltes gràcies per l'atenció. Sí, som novells. Treballem des de la Biblioteca Municipal de Manlleu. Coneixem la bibliografia però no les eines per referenciar-la degudament a la Viquipèdia. Hem volgut millorar l'article amb continguts que no hi eren i ara ens costa trobar la manera de fer aquestes referències a peu de pàgines. Com podem afegir les noves referències i recuperar les velles?

Ajuda[modifica]

Aviam, a la part superior d'aquesta pàgina trobàs ajuda i també la possibilitat de demanar un mentor, que serà una persona que us pot ajudar també. Per assumptes concrets em podeu preguntar el que considereu oportú, però és que no sé per on començar. Em perdonareu si el que dic ara és molt bàsic. Primer, cal que el contingut que s'afegeix no sigui copiat d'enlloc, o sigui que no tingui drets. Després, el més habitual és anar millorant els articles ja existents de mica en mica, mirant el que hi ha i afegint el que ho pot millorar, mai esborrar contingut referenciat amb una referència per cada paràgraf. Per afegir referències hi ha diverses possibilitats des de l'editor visual o el "modifica" i l'editor de codi o "modifica el codi". T'agrairia que llegeixis una mica el que explica com es fa, i si després tens algun dubte ho pots preguntar. Potser també t'ajuda mirar altres pàgines com estan fetes, clicant al "modifica el codi". Si escrius des d'una biblioteca, potser podríeu demanar un taller d'edició wiki a la biblioteca, podeu trobar la informació aquí Viquiprojecte:Biblioteques/Activitats. Pel que fa a l'article que ens ocupa, he recuperat el contingut anterior al que vas afegir, sense eliminar allò vostre, perquè pugueu fusionar i referenciar el contingut. Perdoneu si m'he allargat, i espero que no haver-te desanimat amb tantes coses, mica en mica. Fins aviat.--Medol (disc.) 08:59, 19 nov 2014 (CET)[respon]

Referenciat l'article El Ter #1Lib1Ref == Manquen referències a El Ter == Hola Fedanci,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article El Ter. --Fedanci (disc.) 11:24, 19 gen 2016 (CET)[respon]

Bon dia. Per si és el cas, feis una ullada a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Gràcies per la vostra comprensió. Pau Cabot · Discussió 08:43, 25 nov 2020 (CET)[respon]

Que hi ha qualcú? Pau Cabot · Discussió 23:53, 30 nov 2020 (CET)[respon]

Hola. Gràcies per l'avís però no és el cas.

No tens relació amb aquesta persona? Perquè vegent l'article, ho sembla molt i molt ... Pau Cabot · Discussió 16:03, 13 des 2020 (CET)[respon]

Lamento molt el meu desconeixement de les eines del programari. Estic en aprenentatge. No sé com adequar millor l'article als paràmetres adequats. Les dades que hi consten són públiques i consten a les xarxes. Repeteixo, lamento no saber-ne més.

Si us plau, Paucabot, si tan difícil és adequar aquest article a la normativa de la Viquipèdia, podeu eliminar-lo. És més, demano que ho feu. Moltes gràcies. Ho intentaré amb d'altres autors i autores actuals per aprendre més i fer-ho millor [Usuari:Fedanci].