Usuari Discussió:Jeroen (vell)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Jeroen (vell)! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Un cop l'any es convoca la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però si esteu molt interessat en augmentar la qualitat de la Viquipèdia, no dubteu a seguir en qualsevol moment de l'any la llista de tasques de manteniment de la pàgina.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Avís a l'usuari using Viquiestris[modifica]

Edicions arbitràries[modifica]

Hola, Jeroen (vell). Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (el que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició. -- Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 01:32, 28 oct 2007 (CEST)[respon]

re: no hago vandalismo[modifica]

Una realidad nacional no es un estado, ni siquiera es un pais, es lo mismo que el estatuto de cataluña, UN SENTIMIENTO, pero nada mas, puesto que el estado es Espanya, quien tiene embajadas es Espanya, quien está reconocida por la ONU es Espanya. Lo demás son autonomías con autogobiernos, pero de momento la constitución dice que la Nación o Estado es Espanya, y que el resto son comunidades autónomas con identidad propias, nada mas. Y por supuesto yo soy Onubense, andaluz y español. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 02:26, 28 oct 2007 (CEST)[respon]

No hace falta tener embajadas o ser reconocido en la ONU para un país federativo, y yo no digo nada de que Andalucía sea independiente de Espanya o eso es lo que quiere dar a enteder usted, solo he modificado lo que dice el estatuto, que Andalucia es un estado. ¡Ah! y soy de Sevilla, mi estado es Andalucía y mi país Espanya--Jeroen 02:55, 28 oct 2007 (CEST)[respon]

Me temo, sr. sevillano, que no ha tenido ud. acceso a una buena copia del nuevo estatuto, de la cual le dejo un enlace y le pongo además su artículo primero, que no coincide en nada con lo que dice Ud. de si es un estado o no se que cosa:


« Artículo 1. Andalucía

1. Andalucía, como nacionalidad histórica y en el ejercicio del derecho de autogobierno que reconoce la Constitución, se constituye en Comunidad Autónoma en el marco de la unidad de la nación española y conforme al artículo 2 de la Constitución.

2. El Estatuto de Autonomía propugna como valores superiores la libertad, la justicia, la igualdad y el pluralismo político para todos los andaluces, en un marco de igualdad y solidaridad con las demás Comunidades Autónomas de Espanya.

3. Los poderes de la Comunidad Autónoma de Andalucía emanan de la Constitución y del pueblo andaluz, en los términos del presente Estatuto de Autonomía, que es su norma institucional básica.

4. La Unión Europea es ámbito de referencia de la Comunidad Autónoma, que asume sus valores y vela por el cumplimiento de sus objetivos y por el respeto de los derechos de los ciudadanos europeos.

»

El enlace [1]. Saludos. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 02:18, 28 oct 2007 (CET)[respon]

Avís[modifica]

Benvolgut Jeroen, et recomano que quan tractis temes controvertits procuris trobar consens a la pàgina de discussió abans de tirar pel dret i efectuar uns canvis que molta gent pot considerar vandàlics encara que potser, ben explicats, no ho siguin. Ànims i diàleg.--Xtv (que dius que què?) 02:00, 28 oct 2007 (CET)[respon]

Petició d'ús del compte[modifica]

Hola. S'ha fet una petició per usar el teu nom de compte que tens registrat. La petició és a Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari#Jeroenvrp → Jeroen. Agrairia la teva resposta per saber si hi tens o no cap inconvenient. Pots contestar aquí mateix, entrant registrat amb el teu compte per a comprovar la identificació. Si hi estàs d'acord, pots indicar un nom d'usuari alternatiu amb el que es conservarà el teu historial i la configuració. En cas que no tinguem cap resposta al cap de set dies, el compte podrà serà reanomenat amb un nom genèric. Això no t'impedirà contribuir, ni es perdrà cap dada registrada a les teves preferències. Més endavant, si ho vols, sempre podràs demanar canviar el nom genèric al nom que vulguis. Gràcies. --V.Riullop (parlem-ne) 19:04, 2 juny 2008 (CEST)[respon]