Vés al contingut

Usuari Discussió:Jordanna Marro

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Jordanna Marro! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions ;) —aLZiNous— Clic per conversar 20:57, 4 abr 2016 (CEST)[respon]

Dubtes[modifica]

Bona tarda Jordanna. He revisat l'article que estàs editant. Per qüestions de format et recomano que consultis articles similars per veure com estan organitzats, on afegeixen enllaços o negretes. Per exemple Ramon Casas i Carbó et pot servir. Si tens dubtes concrets de format sempre pots consultar la guia d'estil de la Viquipèdia on està tot molt més detallat.

Per altra banda les referències, hauries d'utilitzar les eines de la barra superior de la pàgina d'edició. Fixa't en les fotografies d'aquesta plana. Utilitzant el botó cita i les opcions que tens a dins et permet introduir les fonts que has fet servir de la manera correcta ja que formata automàticament les citacions amb els numerets i tot.

De moment no he editat res del teu article, però si veus que no te'n surts puc fer-ho jo directament i després t'ho desgrano. Salutacions. --Lluis_tgn (disc.) 15:52, 2 abr 2020 (CEST)[respon]

Moltes gràcies Lluís, he començat a fer alguna modificació. Ara veig que, sobretot, he d'endreçar i posar bé les notes i la bibliografia consultada.

Tinc el problema de desconèixer si hi ha obra del Julio Hernández a cap Museu, molta de l'obra referenciada forma part de la col·lecció particular de la família. Fins i tot el quadre del Benito Pérez Galdós que va donar a l'Ateneu Barcelonès, no el tenen allà.

Quan dius això d'editar l'article, no sé exactament com es fa. Jo faig modificacions i les guardo. Quan et vagi bé, m'ho expliques o m'ho fas, si puc seguir fent modificacions.

Reitero el meu agraiment. --Jordanna Marro (disc.) 12:51, 9 abr 2020 (CEST)Jordanna Marro[respon]

He modificat la bibliografia i he afegit les cites. Crec que ara està més correcte.No sé si he d'arreglar alguna cosa més.--Jordanna Marro (disc.) 18:20, 17 abr 2020 (CEST)[respon]