Usuari Discussió:Jou63

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

, Jou63

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jou63/Arxiu 1 en data 17-11-2017.

Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Campionat de Catalunya de clubs sub16 d’atletisme a l’aire lliure»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Campionat de Catalunya de clubs sub16 d’atletisme a l’aire lliure», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 16:07, 21 abr 2023 (CEST)

Resposta a «Proposta d'esborrat»
Docosong (discussiócontribucions)

Hola @Jou63 gràcies per les teves edicions, he vist que has editats molts articles de clubs d'atletisme. Tanmateix penso que només s'ha de fer referència als campionats de Catalunya absoluts. Costa trobar referències independents d'aquestes competicions i en categories inferiors resulta gairebé impossible.

És cert que hi ha el llistat complet a la pàgina web de la Federació Catalana, però no ha de ser l'única referència possible.

Per últim, crec que amb una llista puntejada és suficient per mostrar tot el palmarès de l'entitat. No cal una taula, ja que moltes vegades complica la visualització.

Salutacions!

Jou63 (discussiócontribucions)

Gràcies @Docosong pels teus comentaris. No tinc gaire experiència en la Vikipèdia. Sobre el que comentes de només fer referència als campionats d’atletisme absoluts, la veritat és que trobo que seria una llàstima eliminar les dades dels sub20 o sub16. Els clubs que guanyen els campionats absoluts són pocs i són gairebé sempre els que tenen més diners. En canvi hi ha desenes de clubs locals que fan una feina extraordinària amb els atletes que comencen. Aquests clubs petits rarament aconsegueixen èxits en categoria absoluta, però de vegades aconsegueixen èxits en els campionats d’edats més joves i crec que és bo reconèixer aquesta feina i una manera és fent aparèixer també els campionats sub16 o sub20 en la Vikipèdia. De fet, estic preparant uns gràfics sobre els resultats que han obtingut els clubs catalans en aquests campionats i els volia adjuntar a les pàgines d’aquests clubs. Ara m’has deixat una mica fred amb el teu comentari. Sé que la raó que dones és que la referència d’aquests campionats de clubs sub16 o sub20 és el llistat complet a la pàgina web de la Federació Catalana i que hauria d’haver-hi altres fonts. Trobo que la informació de la pàgina web de la Federació Catalana és molt fiable. Per mi el fet de que sigui la única font és un argument de menys pes que la importància del reconeixement que es mereixen els clubs que fan bona feina en la formació dels atletes joves, que després quan siguin sèniors seran fitxats per clubs més grans, alguns dels quals fan molt poca feina de formació d’atletes.

Salut

Docosong (discussiócontribucions)

D'acord amb el teu comentari. No dubto que sigui interessant, fins i tot enciclopèdic, els resultats dels campionats sub20 i sub16, però malauradament no tenen gaire cobertura a diferència dels campionats absoluts. Dóna-li un cop d'ull a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat

És cert que totes les dades esta bolcades al web de la Federació Catalana d'Atletisme però la Viquipèdia no ha de fer la funció de col·leccionar tota la informació. Sinó d'allò que realment rep cobertura de fonts fiables. Tampoc no és l'eina més adequada per promocionar clubs petits o escoles bases. Més aviat, l'article d'un club desconegut seria adient i té més qualitat si rep cobertura de fonts fiables independents i neutrals que no pas del resultats obtinguts. Fixa't que en molts casos, si consultes els articles d'alguns clubs a l'Enciclopèdia de l'Esport Català són molt curts i, en alguns casos, fan una menció breu de les seves escoles base si tenen. (ex. Unió Colomenca d'Atletisme)

Un altre exemple, Joventut Atlètica Sabadell, on és més important reformular i sintetitzar l'article que no pas mostrar quins resultats té a competicions base. Almenys és el que penso.

Resposta a «Campionats de Catalunya d'atletisme»
Toniher (discussiócontribucions)

Benvingut

Dcorujog (discussiócontribucions)

Hola! :)

Jou63 (discussiócontribucions)

molt bon taller!

Resposta a «Benvingut a la Viquipèdia»
Bernat Crosas (discussiócontribucions)

iniciem xat de prova, okÇ?

Jou63 (discussiócontribucions)

rebut!

Resposta a «hola Jou63»
Cap més tema anterior