Usuari Discussió:Martorell/2006 01

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Bloqueig de portada[modifica]

Bloqueja, si us plau, les plantilles dels diferents dies de portada. Ja és la segona vegada que detecto que un graciós les vandalitza. Per cert, a veure quan ens obsequies amb la pàgina aquella amb instruccions de com personalitzar-la. Llull 22:23, 2 gen 2006 (UTC)

Administrador a commons[modifica]

Fet. Tal com van les coses, em penso que seràs administrador. M'ha costat explicar el meu punt de vista en anglès :P i encara no se si queda clar del tot però, en resum, he votat a favor. --Vedranell 20:44, 6 gen 2006 (UTC)

Gràcies per l'explicació de les imatges... senyor administrador ;) --Andarella 23:27, 6 gen 2006 (UTC)

Tens tot el meu suport. Només faltaria!!--Xadaga (diga'm) 00:11, 7 gen 2006 (UTC)

=ment! --Paco 22:24, 10 gen 2006 (UTC)

M'en alegro! --Paco 20:30, 7 feb 2006 (UTC)

Coses del programari wiki[modifica]

Hola Martorell, podries arreglar l'enllaç que hi ha a la pàgina d'iniciar sessió de registrar-se com a nou usuari? Posa "$1". Vés a la Taverna i sabràs que has de posar per a arreglar això. Una cosa, en les pàgines protegides la pestanya de veure font està en anglés, ho podries traduir, per favor. Gràcies. somriure --Pepetps (Podem discutir-ho) 20:27, 8 gen 2006 (UTC)

Wikinoticies[modifica]

Hola. Soy Julián Ortega Martínez, de las Wikinoticias en castellano. Veo que desde hace rato ustedes han pedido la apertura de una edición en catalán, pero no ha pasado nada, quizás porque no ha terminado la traducción del New language pre-launch. Si no están desanimados, sugiero que contacten a Amgine (meta), que está más conectado con la gente encargada de crear los nuevos sitios. Hoy, por ejemplo, lanzaron la edición en noruego. Un saludo. Julián Ortega Martínez --168.176.160.13 14:28, 11 gen 2006 (UTC)

Felicitats[modifica]

Felicitats per l'aprovació com a administador a la Commons. Ho tens ben merescut i els usuaris d'aquesta Viquipèdia ens en beneficiarem especialment de la tasca que hi facis. Toniher 12:21, 16 gen 2006 (UTC)

M'afegeixo a les felicitacions que ja t'hagin arribat i a les que estan per fer-ho. Enhorabona, de debò! Necessitaven algú dels nostres i ja el tenim!!--Xadaga (diga'm) 12:52, 16 gen 2006 (UTC)

La meva enhorabona també. Ànims. --Pau (discussió) 14:31, 16 gen 2006 (UTC)

Moltes felicitats, Joanot (i un petit favor personal... :))--Periku 22:43, 16 gen 2006 (UTC)

Felicitats (altre)[modifica]

En la Galipedia te apoyamos. Como te dice Xadaga, también te consideramos uno de los nuestros. Un saludo.--Agremon 13:41, 16 gen 2006 (UTC)


Coses Vàries[modifica]

Hola Martorell. Primer de tot l’enhorabona pel lloc d’administrador a wikicommons. Vista la llista d’adhesions sembla que la gent t’aprecia, esperem que sigues un digne administrador i un bon representant dels parlants de la llengua catalanovalenciana al projecte comú. Dit açò, et vull comentar un parell de coses.

Sobre el que em dius de reformar l’article sobre la senyera coronada em sembla bé, però no que utilitzes la informació que he donat al “nostre” fòrum, malgrat que la informació és correcta i l’esperit és eixe, està incompleta. De tota manera l’article actual està prou bé, malgrat que tot és millorable sempre. No cal que et molestes, ja ho faré jo. Vaig a revisar la informació que vam recollir vicentb i jo quan la crítica al reportatge de val.com i a vore que puc fer, o si vol ell també participar, però no et preocupes, seré escrupolosament objectiu amb tots. També pense que aprofitant que ho has passat a bandera del País Valencià, i ja no és senyera coronada, es podria fer un apartat final on es parle de eixes banderes derivades que vas posar, inclòs el penó.

Altra cosa que et vull comentar és l’assumpte dels noms dels reis. Fa un parell de dies que ningú respon res, i supose que tothom estarà a la expectativa, o no tenen res a dir, no sé. Esperem encara una setmana aproximadament, per veure si algú diu res més, però si això no passa, m’agradaria que intentares posar orde. Vaja, tu o altre administrador, t’ho dic a tu perquè et “conec”. Més o menys ja ha quedat clar que per als reis de la Corona d’Aragó la entrada ha de ser nom i sobrenom, sense cap numeral, que no és que siga la millor solució, però és una de les possibles i té consens, per això vaig a canviar les entrades dels Trastàmara que no estan posats com els del Casal de Barcelona. Altra cosa és l’assumpte del primer paràgraf i els títols. Tal com està ara és un despropòsit, no es poden barrejar ducats amb regnes únicament perquè el numeral coincideix, ni es pot posar primer el títol de comte de Barcelona per davant del de rei d’Aragó, ni tan sols el de rei de València pot estar davant. En definitiva, el que ha de quedar clar és que és un rei de la Corona d’Aragó, per molt que eixe títol no existisca, i que el numeral del rei és el de la Corona, no el del regne d’Aragó, malgrat que siga el mateix. En fi, no sé com feu les decisions finals, si es fa una votació o val el que es proposa si ningú diu res, però m’agradaria que tots els que han participat donaren la seua opinió sobre la proposta final que he donat. També caldria reformar les taules eixes que es pose al final del article, perquè tenen únicament els títols de rei d’Aragó i comte de Barcelona, però com tots els títols no es poden posar a la taula, pense que l’ideal és que posarà rei de la Corona d’Aragó, i a més els Trastàmara tenen el numeral català, deurien passar-se també a nom i sobrenom, i això no ho sé fer jo. I quan tot açò estiga decidit finalment ens podrem centrar en els Àustria i els Borbons, que no tenen tant de problema, i s’anirà fent a poc a poc.

També et volia comentar una cosa sobre el projecte de comarcalització del País Valencià. Si no he llegit mal em sembla que és teu, i m’agradaria donar-te una nova informació per si ho vols incloure. És tracta de l’article sobre comarques de la “Encliclopédia de la Comunidad Valenciana”, que està donant en volums el diari Levante. No sé si per ahí pel sud ho està donant Información o si hi podries tindre accés, però la informació que es dona al tom V és molt interessant, no solament per si vols repassar el que ja has dit sobre projectes anteriors, sinó perquè inclou una proposta final nova i pròpia, que em sembla molt interessant, ja que proposa la creació d’unes governacions per raons administratives, però no les ja conegudes que equivalen a les 5 regions del país, sinó unes 12 governacions que agrupen entre una i varies comarques i que giren al voltant de les principals ciutats valencianes.

I per últim et vull insistir en el que et vaig preguntar fa un temps sobre l’horta de València, ho tens més amunt en esta mateixa pàgina. No et demane la solució, o que em digues que he de fer, sinó que m’orientes per elegir el nom. És un projecte que tinc il•lusió per fer, és al que jo em dedique en realitat, i m’agradaria poder posar-ho a la viquipèdia.

Bé doncs, res més, que ja és dir amb tot el que he dit. --Andarella 23:44, 16 gen 2006 (UTC)

Mapa del País Valencià[modifica]

Hola Martorell, he vist que en els diferents municipis del País Valencià, es fà utilitzar un mapa que l'ubica dins la comarca, i et volía preguntar si em podríes dir on trobar el template original, es a dir, el mapa complet amb tots els municipis i comarques, ja que no he pogut trobar encara un mapa d'estes característiques. Em podríes ajudar? Salutacions, Danysoriano

Edita per edit[modifica]

No sé si tu ho pots arrgelar, però si t'hi fixes, en les diferents seccions d'un article hi diu edit en comptes d'edita (ho pots veure en aquest mateix). S'hi pot fer alguna cosa? Pere Martínez i Mollet(Parlem-ne) 21:30, 20 gen 2006 (UTC)

Demanem imatges de l'art rupestre o de l'art prehistòric a les autoritats[modifica]

He posat aquest anunci al teuler de la Taverna i immediatament he votat la teva candidatura a administrador de la Commons.

Espero que ho facis bé i de moment ja et poso uns deures a fer.

Es lamentable però ni a les Wikipèdies en castellà, francès o anglès ni a la Commons trobo imatges de l'art rupestre o de l'art prehistòric.

Podriem escriure una petició colectiva, dirigida a les autoritats: Generalitat Valenciana, Generalitat de Catalunya, Govern regional de Mursia, Junta d'Andalusia, Govern de Cantàbria etc. solicitant que cedissin part de les que tenen (o haurien de tenir) amb llicència apte per a les finalitats del projecte Wiquipèdia.

Hem de tenir en compte que nosaltres no podem fer fotografies sense autorització (aixó seria altre possibilitat), ja que la protecció de les pintures exigeix no fer servir flaix o fonts de llum agresives.

Gràcies. Usuari:Vicens 20:40, 21 gen 2006 (UTC)

Terminéistor?[modifica]

Be, ara que he tornat a mirar, sembla que ha parat... No sé, si hi torna potser sí que l'hauries de blocar, perquè ja cansa. Sempre em fa gràcia que la gent que modifica coses "delicades" sense consultar-ho ni res després es queixi que tots els altres som uns dictadors per revertir els seus canvis. Però és clar, com el que diu ell són "veritats evidents"... --Oersted 00:18, 23 gen 2006 (UTC)

Hola. Com dimonis has fet per revertir tant de vandalisme en uns segons?? Aleator 20:37, 24 gen 2006 (UTC)

Els noms dels Reis[modifica]

Hola, a principis d’aquest mes vaig encetar una discussió sobre els noms dels reis de la Corona d’Aragó en la que tu vas participar en alguna ocasió. Ara ha passat un temps i la discussió s’ha parat, per això he fet una proposta final de la que m’agradaria que donares la teua opinió, o que la esmenares si ho creus necessari. Una vegada decidim açò, pense que ens hem de centrar en l’elecció d’un criteri per als Austries i els Borbons. Gràcies. --Andarella 13:33, 24 gen 2006 (UTC)

PS: Els present missatge ha estat enviat als usuaris Llull, VRiullop, Historiadorvalencià, Gcm, CarlesVA i Joanot Martorell.


Alguns mapes de la costera no ixen[modifica]

Alguns mapes de la comarca de la Costera (els dos de Novetlè i un de Llanera de Ranes) no ixen bé. Ho dic per si els vas fer i hi hagué algun problema en apujar-los. Gràcies.--158.42.184.155 19:04, 24 gen 2006 (UTC)

Amb uns dies de retard...[modifica]

...símplement, felicitats pel teu nomenament a commons com administrador. --Vedranell 20:01, 25 gen 2006 (UTC)

25.000?[modifica]

Suposo que hauràs vist que a una velocitat vertiginosa i impensable fa quatre dies ens estem acostant als 25.000 articles? Posaràs una altra Viquibola durant els següents 1.000 articles com ja es va fer amb els 20.000 encara que no hi hagi cap comunicat ni anunci oficial? Crec que seria un bon reclam per esperonar a participar la gent ;) - Llull (vostè dirà) 20:26, 25 gen 2006 (UTC)

1/4 de cent mil és un número força rodó en el sistema decimal. No dic escriure cap nota ni res semblant sinó celebrar-ho així i prou. - Llull (vostè dirà) 19:22, 27 gen 2006 (UTC)