Vés al contingut

Usuari Discussió:Martorell/2006 08

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Vandalisme impune[modifica]

Hola,

Fa temps que volia adreçar-me a tu, però com que no estaves molt actiu...

Resulta que hi ha dos afers que m'estan traent de les casetes, un és el que s'estan crean pàgines amb adreces SPAM que ja ha estan incloses a la llista negra de Meta. Encara així ja s'ha creat per tercera vegada l'article de la carretera del Karakorum (ara és una redirecció), pots anar a la discussió on he deixat més dades.

L'altre assumpte és sobre un tal usuari WOW. Està apareixent amb prou freqüència, creant comptes d'usuari fantasmes i quan li rota vandalitza alguna pàgina.

Bé, t'ho dic a tu perquè sé que en alguna ocasió has lluitat contra vàndals, personalment et recorde per aquell d'idees blaveres. No sé exactament si et podries dedicar a estos dos temes. De moment la resta d'administradors s'han dedicat a bloquejar-li els comptes i revertir els seus canvis, i demanar paciència.

Jo crec que és un simple imitador i que alguna cosa podriem fer. Bé, esperaré la teva resposta.

–Pasqual bústia 23:03, 4 ag 2006 (UTC)

Jo comence les meues vacances el dilluns i torne als nou dies, no buscaré cap connexió a la Xàrxa, així que vagen fent i podrem recopilar més dades.
Disfruta del teu descans! –Pasqual bústia 23:21, 4 ag 2006 (UTC)
Bé, jo em vaig ficar les piles i et puc dir que també ho poden fer els checkuser, però d'aixó no en tenim cap. Els buròcrates no ho poden fer i tampoc poden nomenar checkuser, aixó ho han de fer els de Meta. Hi ha certes normes, et deixe l'enllaç, o també en castellà: m:CheckUser Policy/es.
–Pasqual bústia 23:29, 4 ag 2006 (UTC)
Ja havia parlat del tema amb en Plàcid i n'Oersted. Pel que li dius a ell, no ha de ser un sinó dos checusers el nombre mínim per a una Viquipèdia, per poder controlar-se l'un a l'altre. –Pasqual bústia 23:37, 4 ag 2006 (UTC)
És que no t'estava dient que no en podem tindre, sinó que no en tenim i que s'ha de demanar als de Meta.
D'altra banda el comité també ho ha de decidir els de Meta, si no m'enganye, aixó ho prolongaria tot en el temps, però també pot tenir els seus avantatges. –Pasqual bústia 23:42, 4 ag 2006 (UTC)
És normal que el checkuser siga una persona responsable ja que se li permet sobrepassar la política de privadesa. –Pasqual bústia 23:52, 4 ag 2006 (UTC)
Ei! Ja fa un temps que t'he vist que estàs per ací. La veritat, esperava que conactares tu primer, però me tan fa qui devia de ser el primer, la qüestió és reiniciar el diàleg.
Bé en tot cas, i no crec que siga una coincidència, el WoW ha desaparegut, almenys desde que hem estat parlant fins ara. O aixó demostra el registre d'usuaris nous.
Sense més atacs no sembla tant important tot el que pensava fer, com demanar el nomenament de dos checkusers.
La darrera vegada se'm va oblidar comentar-te que els stewards són els altres usuaris que tenen accès a eixa informació, el que passa és que tenen que estar constantment emprant les seues ferramentes o en cas de un cert temps d'inactivitat, crec que una setmana, els lleven el seu càrrec.
També sembla ser que el rastre de l'IP és visible només durant una setmana, pel que ara ens seria impossible saber si aquells personatges eren el mateix (o almenys havien compartit la mateixa IP).
Encara que la cosa s'ha gelat crec que deuríem seguir endavant, segur que et seria molt útil conèixer les IPs per poder realitzar tasques de bloqueig més selectives. Perquè a mi els candidats serieu tu i Joanjoc. Però bé, vaig a frenar-me i esperaré una resposta teua al respecte. –Pasqual bústia 23:40, 22 ag 2006 (UTC)

Reforma de portada[modifica]

Ja que estàs fent proves per a una nova portada, podries triar un altre nom de pàgina com Portal:Entrada que fes que no apareguès a la pàgina de pàgines sense categoria. De fet ho podries montar tot en una altra pàgina i després canviar el codi que indiqui quin ha de ser el nom de la pàgina principal, així seria més fàcil enllestir-ho. Llull · (vostè dirà) 08:54, 23 ag 2006 (UTC)


Gracies per la teva ajuda.(agrait)

Banderes i escuts[modifica]

Bona rentrée. Estem revisant les imatges (Viquipèdia:Viquiprojecte Revisió d'imatges) per a que totes tinguin alguna plantilla. Què hem de fet amb les banderes i escuts dels municipis valencians? Són les que surten a Especial:Uncategorizedimages. --VRiullop (parlem-ne) 16:59, 24 ag 2006 (UTC)


Expressions malsonants[modifica]

Hola Martorell. He vist que has posat a algú "Em pots fer una mà?". Era per a dir-te que tingues en compte la diferència entre "donar una mà" (literalment com sona), "tirar una mà" (ajudar) i "fer una mà" o "fer la mà" (masturbar-se, molestar): d'ací ve l'expressió "ves-te'n a fer la mà" (no sé si l'hauràs sentida, supose que sí. Expresió idèntica en Catalunya és "fot el camp"). Si haguera sigut una altra cosa que no sonara malament, no t'haguera dit res però sent això pot arribar a sonar massa ofensiu (Pots masturbar-me?). Bé, res més a dir. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 12:31, 25 ag 2006 (UTC)

Cantons redons a l'IE[modifica]

Veig que estàs mirant millores per a les pestanyes de la portada. Si t'interesa posar cantons redons, a la Viqui italiana han arreglat els problemes amb els cantons redons perquè es vegen també al internet Explorer (Mira-ho a la seua portada). La veritat és que s'ho han currat molt. Ho fan amb dibuixos d'un píxel (està pujat a la nostra Viquipèdia) i han modificat el mediawiki. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 12:40, 25 ag 2006 (UTC)

Metacaixa[modifica]

Hola! he creat una caixa des de zero. Pots vore-la a Usuari:Peleguer/Laboratori/CaixaPestanyes i el codi a Usuari:Peleguer/monobook.js. Espere que t'aclares, si no entens alguna cosa del codi, pregunta-m'ho.

Per a fer la plantilla amb este codi necessites un DIV que tinga id='caixaPestanyes'. Este DIV conté altres dos DIVs, un per als botons i un altre per als DIVs de contingut. Dins del DIV de botons hi ha un DIV per a cada botó. Açò si que pots canviar-ho, es a dir, que els botons podens ser DIVs, LABELs... o DIVs que contenen altres DIVs... el que vulgues. I el mateix amb els continguts.

L'estil (style i css) t'ho deixe a tu. Has d'afegir-li estils per a que la llista de botons no es veja en vertical, entre altres coses.

Ja me dius alguna cosa. --Peleguer 17:19, 25 ag 2006 (UTC)

Errors[modifica]

M'he estat mirant la teua pàgina d'usuari, tens dues faltes:

Ara mateix estic {{Usuari:Martorell/Missatge en status Usuari:Martorell/Status}}, però sovint sóc una persona despistada i potser que m'he oblide de pitjar-hi el meu estat actual.
Si voleu escriuir-me, feu-lo al final de l'article d'Usuari_Discussió:Martorell, sisplau.
  1. m'he oblide = m'oblide
  2. -hi = sobra, no hi ha cap complement de lloc.
  3. escriuir-me = escriure'm, coses que passen...

A banda, sembla que ho has conseguit, oi? –Pasqual · bústia 15:43, 28 ag 2006 (UTC)

Crisi burocràtica[modifica]

Sisplau, participa a la taverna. –Pasqual · bústia 11:09, 30 ag 2006 (UTC)

Programari de dibuix[modifica]

Eii, martorell, quin programa de dibuix utilitzes? M'agradaria saber-ho perquè els dibuixos ixen molt bé, amb eixes ombres de baix dels dibuixos... --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:27, 30 ag 2006 (UTC)

La VP celebra...[modifica]

Potser, per a les festivitats que canvien en els anys seria recomanable usar una altra plantilla dels tipus VP celebra en dia-mes-any. Això no seria difícil d'implementar al Sitenotice amb uns quants ifexist encadenats.--SMP (missatges) 09:41, 31 ag 2006 (UTC)

Asteroides[modifica]

Valen la pena aquestes llistes d'Asteroides de l'anònim? Ja hem superat als romanesos en nombre d'articles...i pujant!--Lohen11 16:17, 31 ag 2006 (UTC)

statuschanger[modifica]

He copiat la subpàgina d'statuschanger però no ho entenc. D'entrada, encara que són idèntiques, es veuen diferents i no fa res. --VRiullop (parlem-ne) 17:06, 31 ag 2006 (UTC)

Ara sí. Molt bé. --VRiullop (parlem-ne) 17:19, 31 ag 2006 (UTC)
Quan no estiguis absent, passa't per Viquipèdia Discussió:Administradors. Et fa res ser buròcrata? --VRiullop (parlem-ne) 20:38, 31 ag 2006 (UTC)