Usuari Discussió:Mtabern5

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

--Antlopram (discussió) 11:25, 8 març 2008 (CET)(Antlopram) Bon dia, en aquesta activitat tenim que iniciar una conversa a la pàgina de discussió del nostre perfil i en teoria m’has de contestar al meu perfil que és http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Antlopram No sé si ens donarà temps, ja que tenim només una setmana i amb la poca informació que em posat als perfils costa començar una conversa o una discussió. Per això faré una pregunta perquè puguem iniciar la conversa: Em podries explicar quina és l’anècdota més divertida a la teva experiència docent???[respon]

Espero resposta al meu perfil. Gràcies.


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Mtabern5! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: El viquicodi té una manera ràpida de fer certs enllaços que s'utilitzen habitualment. Si en un enllaç deixeu buida la part que correspon al text que hauria de mostrar l'enllaç, aquest s'omplirà automàticament (quan deseu la pàgina) amb el nom de la pàgina excluint-ne el text que hi pugui haver entre parèntesi, abans del símbol de dos punts (:) o després de coma (,). Per exemple, [[canya (planta)|]] equival a [[canya (planta)|canya]] i [[Viquipèdia:bots|]] a [[Viquipèdia:bots|bots]].

}}


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 22:16, 20 feb 2008 (CET)[respon]

Bones, gracies per col.laborar, pero l'article recepta parla del concepte d'una recepta en general, no esta pensat per a afegir-hi receptes. De fet, la viquipedia no admet receptes (en general, no s'admeten receptes, manuals, llibres de text, instruccions: Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és) Si que seria possible fer articles generals de gastronomia o plats rellevants sense incloure la recepta. Segurament les receptes es podrien incloure a "viquillibres". Salut, Xevi (discussió)

Tens problemes?[modifica]

Hola Assumpta,
sóc la teva companya Marta, sembla que al final ens veurem a la Taverna no?
Fins aviat --Cangur (discussió) 11:58, 6 març 2008 (CET)[respon]
Ei, com va? Això de pujar fotografies no és tant difícil. Entres a Wikimedia Commons i t'has de registrar tal com has fet a la Viquipedia i després a l'esquerra tens Upload file però si a les preferències et canvies l'idioma et sortirà Carregar un fitxer, quan hi cliques vas a la pàgina on descrius una mica el tipus de foto que puges Treball propi, normalment, i molt IMPORTANT no oblidis omplir la Llicència d'ús. Quan ja ho has fet des de la Wiquipèdia afegint una imatge com s'indica a la barra d'edició hauràs de posar el nom que has donat a la teva fotografia i ja està.
Quin rotllo no? Bé espero que et serveixi.--Cangur (discussió) 20:29, 9 març 2008 (CET)[respon]

Anxova de l'escala[modifica]

Hola Mtabern5! Crec que estaria bé que dins article Aladroc fessis alguna referència a l'anxova de l'escala. Fer país també és bo!--Sam (discussió) 17:55, 6 març 2008 (CET)[respon]

Bon dia Mtabern tot i ser diumenge tinc uns minutets per contestor-te: Per inserir una imatge al meu article he fet el següent: he creat un compte d'usurari registrat a Wikicommons i hi he carregat un fitxer d'ús lliure amb la imatge anomenada ceba de figueres. Després he anat a la pàgina corresponent i he creat un enllaç seguint la nomeclatura que teniu a continuació:

Fitxer:Nom i extensió del fitxer
Text descriptiu de l'imatge

Sinó m'he sabut explicar prou bé pots consultar la pàgina d'Ajuda on hi surten tots els passos detalladament.--Sam (discussió) 09:17, 9 març 2008 (CET)[respon]

Mantó de Manila[modifica]

Hola Assumpta! Gràcies per la valoració que fas de l'article que he penjat. Aquests és un tema que m'interessa perque m'agraden molt els tratjos regionals. No he posat cap foto perque no sabia com fer-ho però veig que a tu t'ho en explicat molt bé. Ara mateix vaig a intentar-ho.

--Lluisajeje (discussió) 18:25, 10 març 2008 (CET)[respon]

Vacances de Setmana Santa[modifica]

HOla Antlopram: Contacto amb tu per a fer la tasca d'aquesta setmana: Una excusa per a conversar: Aquesta Setmana Santa venen uns familiars a casa. Quins llocs em recomanes que no se'ls perdin? --Martalgarrido (discussió) 01:43, 11 març 2008 (CET)[respon]

Viquiprojecte:Llegir en català[modifica]

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:03, 21 gen 2014 (CET)[respon]