Vés al contingut

Usuari Discussió:Natanael~cawiki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Natanael! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 00:51, 19 oct 2013 (CEST)[respon]

Esborrament arbitrari[modifica]

Hola, Natanael~cawiki. Vos agrairem que no elimineu arbitràriament contingut als articles. En fer-ho, obligueu a d'altres editors a invertir un temps valuós en revertir les vostres accions i comprometeu la visió particular que un visitant ocasional pot fer-se de la Viquipèdia. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (cosa que podria comportar el bloqueig de la IP o compte d'usuari des del que opereu. Tanmateix si considereu que el contingut que heu eliminat no ha de constar en l'article feu constar els vostres arguments en la discussió d'aquests articles. Podeu visitar la pàgina d'ajuda per a informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició. --Judesba (digues...) 16:48, 27 oct 2013 (CET)[respon]


Atureu-vos[modifica]

Si us plau, atureu-vos. Si continueu vandalitzant pàgines, un administrador blocarà el vostre compte i no podreu continuar editant a la Viquipèdia. --Judesba (digues...) 16:52, 27 oct 2013 (CET)[respon]

Sobre el missatge a la teva pàgina d'usuari[modifica]

Bones, Natanael. Evidentment que sí pots posar-te en contacte amb mi´: escrivint-me un missatge a la meva pàgina de discussió, com jo estic fent aquí amb tu. D'altra banda, convindria que et llegíssis Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Els canvis que fas en aquest article no són justificats i contravenen la política de la Viquipèdia de com anomenar els articles; aquí fem servir ambdós cognoms. Salut! --Judesba (digues...) 18:12, 27 oct 2013 (CET)[respon]

Doncs no hi estic d'acord, Jusdeba. Ja sé que no sóc cap expert en Internet -és el primer que he dit-, però discrepo radicalment que un usuari no tingui potestat per fer les modificacions, actualitzacions o esmenes que consideri adients en la seva pròpia pàgina. No parlo d'una pàgina aliena o d'un altre usuari, sinó de la meva. És a dir, una pàgina feta per un tercer que desconec (feta amb tota honestedat, això sí) però que porta el meu nom i la meva fotografia. Que davant d'això et diguin que els teus canvis no estan "justificats" em sembla ofensiu, perdona que t'ho digui. El meu país clama per la independència i resulta que jo, com a individu, no puc ni tan sols decidir els continguts del meu propi perfil a la Viquipèdia (!) Sincerament, no ho entenc. I trobo exagerat obligar la gent a passar-se hores aprenent-se un munt de textos i normes que resulten excloents per a aquells que, pel fet de ser una mica grans, són qualificats de vàndals. Jo no vull manipular els textos de ningú, només m'interessa (crec que hi tinc dret) actualitzar o esmenar els meus, els que apareixen públicament amb el meu nom i la meva fotografia. Només això. Únicament això.el comentari anterior sense signar és fet per Natanael (disc.contr.) 01:57, 28 oct 2013‎
Bones, Natanael. Per parts:
  1. Si vols posar-te en contacte amb algun usuari has de fer-ho a la seva pàgina de discussió, com ja t'he dit: així t'assegures que rep l'avís (com has fet tu), llegeix el teu missatge i et pot respondre. Aquest missatge l'he trobat per casualitat.
  2. Aquesta és la teva única pàgina, la d'usuari; la resta són articles de la Viquipèdia, i no són propietat de ningú, tractin de qui tractin; d'altra banda, no puc comprovar que ets qui dius ser per més que m'ho asseguris. I amb més motiu encara, si ets qui dius ser et convé aplicar-te les recomenacions de Viquipèdia:Conflicte d'interessos.
  3. És indiferent si ets més o menys expert en Internet. Aquí, com arreu, hi ha unes normatives i cal seguir-les: són les que s'apliquen a tothom i tothom ha de complir. Com en un fòrum o en qualsevol altra banda d'Internet: cadascú té unes regles de joc, i s'han de respectar. Passa el mateix amb les lleis: que no les coneguis no t'eximeix de complir-les. Les lleis són públiques, i les normatives de la Viquipèdia també; pot fer-te mandra llegir-te-les, però les tens a la caixa de benvinguda que et va deixar el company Carles quan et vas registrar.
  4. No perdis de vista que això és una enciclopèdia, per més que hi tinguis (si ets qui dius ser) un article. Per tant, no és el teu perfil sinó un article enciclopèdic.
  5. Pots no estar d'acord amb el que et dic; em sembla molt bé. Pot no agradar-te la política de la Viquipèdia sobre el nom de les persones; també em sembla fantàstic. En aquest cas, pots debatre-ho amb mi (previa lectura de la normativa, és clar) o bé amb qualsevol altre editor i/o exposar el tema a la Taverna. També pots fer servir el sistema de mentorització. Tens aquest enllaç, i d'altres amb informació i ajuda a la caixa de benvinguda.
Salut! --Judesba (digues...) 02:35, 28 oct 2013 (CET)[respon]

És obvi Jusdeba que dec ser un ximple, atès que si t'escric aquí és perquè no he trobat enlloc de la teva pàgina d'usuari la manera de fer-ho. No dubto que fins i tot un nen de 5 anys ho trobaria (segur que és la cosa més senzilla del món i que hom la troba encara que no la cerqui), però jo en tinc 63. Deu ser culpa d'això. Només d'això. El que no entenc és per quina raó fins fa ben poc he pogut actualitzar els continguts de l'article sobre la meva persona sense cap mena de problema i, tot d'una, just quan m'he registrat, ja no ho puc fer.

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:33, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

03:30, 21 abr 2015 (CEST)