Usuari Discussió:Palach de la Vila

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Palach de la Vila! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?

Benvingut/da a la Viquipèdia. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 14:37, 11 ag 2006 (UTC)

Traduccions, cites de textos[modifica]

Hola,

No em sonava el teu malnom, però per la forma de dirigir-te a mi semblava que ja havien contactat amb anterioritat... En fi, benvigut sigues fa l'ullet.

La veritat és que és millor que aparega la cita en català, pots si vols fer una referència i que aparega al final de l'article la frase original amb alguna dada més com el mig on es va publicar, la data, etc.

Pel que respecta als textos, si el que vols és copiar un text prou extens, haurà de figurar al Viquitexts, no tinc molta idea de com funciona allò, però una cosa està clara, els textos mno poden tindre drets d'autor, estos caduquen als 70 anys.

Per a una referència reduïda si que caldrà ajuntar una traducció i millor si és en paralel. En el següent quadre et deixe la sintaxi que hauràs de fer per aconseguir que els dos textos es vegen a la mateixa altura.

{|width=60% align=center
!títol del sonet!!traducció del títol
|-
|valign=top width=50%|tot el text que vullgues amb salts
de línia inclosos
|valign=top width=50%|aquí la traducció
Amb tot els salts
de línia que vullgues.
Per forçar un salt
de línia utilitza <br>ja
veuras quin és el resultat
|}
títol del sonet traducció del títol
tot el text que vullgues amb salts

de línia inclosos

aquí la traducció

Amb tot els salts de línia que vullgues. Per forçar un salt de línia utilitza
ja veuras quin és el resultat

Espere haver sigut d'ajuda. –Pasqual · bústia 19:33, 28 ag 2006 (UTC)

Si no goses fer-ho, deixa'm els dos texts i ja l'inserte jo fa l'ullet –Pasqual · bústia 19:39, 28 ag 2006 (UTC)

Gràcies[modifica]

Eii, moltes gràcies per felicitar-me. Com he complit 1 any a la Viquipèdia em presente a Adminstrador, espere que votes. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho)Ja he complit un any a la Viquipèdia!!! 21:06, 28 ag 2006 (UTC)

Ací el requisits són diferents, ha de ser un usuari registrat un mes abans de la proposta a la candidatura amb com a mínim trenta edicions també anteriors a eixa proposta. Per tant crec que no podrà ser... (Ho dic de cap, no sé la teua data d'ingrès ni el nombre d'edicions.)
Bé, la veritat és que venia a felicitar-te per l'article i la teua ràpida adaptació a crear taules, donar format al text, etc.
Ah! I també em pica la curiositat de saber perquè m'has triat a mi per a la teua primera presa de contacte, però ja m'imagine la resposta... hehehe –Pasqual · bústia 11:36, 29 ag 2006 (UTC)

La resposta imaginada[modifica]

Doncs era aixó, haver sigut el usuari adequat en el moment adequat. O sia la casualitat, el moment... Ara, jo diria que ja tenies alguna idea de com funciona tot açò.

Bé no cal que contestes, ja ens veurem en una altra ocasió. –Pasqual · bústia 18:51, 29 ag 2006 (UTC)

Sorry, t'he modificat els requisits per poder votar, no eren exactes, també he canviat l'enllaç –Pasqual · bústia 22:52, 29 ag 2006 (UTC)

He vist a la teua plana que vols fer un article anomenat E. M. Forster, no sé si ho saps, però és millor que el títol de l'article continga el nom sencer del personatge. En alguns casos quan un mateix personatge ha tingut/té diversos noms, es pot fer redireccions cap a l'article principal. En este cas l'article principal serà per al nom més conegut. Ah! també dir-te que s'ha de posar un espai entre la E. i la M., oi? –Pasqual · bústia 19:47, 1 set 2006 (UTC)

Categories[modifica]

Hola,

He vist als canvis recents la teua intervenció a la discussió de Vriullop, com que el seu estat és enfeinat et facilite l'informació:

Si vols escomençar buscant dels del principi: Categoria:Principal

Però potser t'ajude Categoria:Escriptors i Categoria:Anglesos, recorda que si una categoria no ha de tenir més de cinc articles no és necessària que es creï.

Més informació a Viquipèdia:Categorització i Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització. –Pasqual · bústia 15:07, 10 set 2006 (UTC)

Jack the Ripper[modifica]

Jo sempre he sentit nomenar Jack l'Esbudellador. Esventrador no ve al Google, i Estripador són per a entrades en castellà i português, almenys les primeres. –Pasqual · bústia 13:55, 11 set 2006 (UTC)

Ah! És que he fet mal les recerques, però bé tenim:
Jack l'esventrador 6 resultats.
Jack l'estripador amb 5.
i Jack l'esbudellador amb 347.
Si creus que algú podria crear un article semblant utilitzant una de les altres denominacions el millor és crear redireccions per evitar-ho. –Pasqual · bústia 14:39, 11 set 2006 (UTC)

baudelaire[modifica]

Si encara estàs per aquí podries acabar l'article de Les flors del mal, gràcies --barcelona 13:01, 14 set 2007 (CEST)[respon]