Usuari Discussió:Perenin~cawiki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Perenin! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: El viquicodi té una manera ràpida de fer certs enllaços que s'utilitzen habitualment. Si en un enllaç deixeu buida la part que correspon al text que hauria de mostrar l'enllaç, aquest s'omplirà automàticament (quan deseu la pàgina) amb el nom de la pàgina excluint-ne el text que hi pugui haver entre parèntesi, abans del símbol de dos punts (:) o després de coma (,). Per exemple, [[canya (planta)|]] equival a [[canya (planta)|canya]] i [[Viquipèdia:bots|]] a [[Viquipèdia:bots|bots]].

}}


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Jordicollcosta (discussió) 17:58, 2 abr 2008 (CEST)[respon]

Catedral[modifica]

Sobre la talla de la Mare de Déu d'Urgell no en se res tret de l'article que vaig crear, la informació està treta de les referències que hi ha al mateix article. El museo diocesà té una pàgina web potser ho diu i així pots referenciar-ho i incloure-ho a l'article.

Pel que fa a la catedral segons el GREC, la primera a Ciutat fou consagrada l'any 839, la segona la d'Ermengol i ja a l'emplaçament actual fou consagrada el 1040. Per tant si a Guifré va prendre possessió a la catedral l'any 870 o 873 només potser a la primera, la de Ciutat. no?

PD: tinc una tieta que es diu Carmen Vilarrubla però no viu al passeig del parc, viu en un poblet. Salutacions ;) Espero que t'hagi servit d'ajuda. --Vilar (Vine i xerrem) 16:50, 24 abr 2009 (CEST)[respon]

T'he contestat a la Catedral.--Vilar (Vine i xerrem) 21:15, 24 abr 2009 (CEST)[respon]

La Seu d'Urgell[modifica]

Em sembla perfecte que canvïis el que s'hagi de canviar a l'article de la Seu d'Urgell, potser hi ha faltes o incorrecions com les que has dit. Pel que fa a dos/dues pots llegir l'apartat de variants lingüístiques del llibre d'estil de la viquipèdia (Viquipèdia:Llibre d'estil#Variants lingüístiques). Em va semblar que és pot fer un article amb la varietat nord-occidental si bé no hi ha gaires coses però potser és un petit detall i no has estat la primera persona que ho ha canviat, amb tota la bona fe clar.

Sobre lo d'Andorra ho vaig desfer perquè no vaig veure que fos una correció de redacció, semblava que la persona que ho va treure no estava d'acord amb aquella frase i aquesta frase està treta d'una referència. Hauria vist bé que haguessis canviat la forma en que està escrita però bàsicament la vas eliminar perquè només vas deixar que l'Alt Urgell és la porta d'Andorra.

Per últim dir-te que canvia tot alló que vulguis sobre la llengua o de qualsevol cosa, clar, i si veus alguna frase que no estàs d'acord o no la veus enciclopèdica comenta-m'ho i ho discutim, al igual que jo discutiré abans amb tu de "desfer" alguna cosa que hagis fet. Si m'escrius al llarg d'avui potser no pugui contestar-te fins al tard perquè tinc un dinar familiar. Que vagi bé!--Vilar (Vine i xerrem) 12:49, 26 abr 2009 (CEST)[respon]

He reflexionat sobre la frase d'Andorra i si et sembla bé la podriem transformar així:
L'Alt Urgell és la porta a l'estat d'Andorra i la proximitat a aquest important pol demogràfic i d'activitat econòmica és, en bona part, una de les raons de la puixança actual de la ciutat de la Seu d'Urgell dins l'àmbit de l'Alt Pirineu i Aran.
--Vilar (Vine i xerrem) 22:07, 26 abr 2009 (CEST)[respon]
Tranquil no hi ha pressa!! Doncs demà mateix canviaré la frase. I pel que fa al portal de moment només escric a la viquipèdia, jeje. A l'Urgellet som molts Vilarrubla, tot i que la majoria som parents XD.--Vilar (Vine i xerrem) 23:18, 27 abr 2009 (CEST)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 17:32, 5 maig 2010 (CEST)[respon]

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:34, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

03:30, 21 abr 2015 (CEST)