Usuari Discussió:Xgarciaf~cawiki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvingut a la viquipèdia i al coneixement lliure :-) Si tens alguna pregunta no dubtis a fer-la a l'apartat de la taverna. joanjoc 16:40 5 oct, 2004 (UTC)


Hola, Xgarciaf, en el format estàndard de la Viquipèdia comencem els articles amb el nom de l'article en negreta i al peu de pàgina l'estandaritzem segons el tema més adequat. T'agrairia que ho fecis d'ara en endavant. Gràcies. Llull 19:46 7 nov, 2004 (UTC)

Veient els canvis que has fet, crec que no m'he expressat prou bé. Per text en negreta a l'inici em referia a un posat a l'inici del text com per exemple el que hi ha a LGPL. Llull 19:55 7 nov, 2004 (UTC)

Si us plau, posa noms no críptics descriptius als fitxers d'imatge, d'aquesta manera qualsevol el podrà localitzar en el cercador. Gràcies. Llull 19:18 29 des, 2004 (UTC)

Quan pugis una imatge d'una altra versió lingüística caldria que indiquessis quina llicència tenen (copiar i enganxar exactament la mateixa plantilla que hi ha allà) per així poder-les tenir totes classificades a Categoria:Imatges. Les que no tenen clar l'origen o la llicència acaben per ser esborrades (primer es llisten a Categoria:Viquipèdia:Imatges d'origen desconegut). Llull 18:49 14 mar, 2005 (UTC)

meteors[modifica]

Tinc un dubte: estic fent les constel·lacions i no sé si posar els noms dels meteors en masculí o femení. Si en català son meteors o meteorits el seu nom hauria de ser masculí. A algunes planes sobre astronomia està en femení, possible castellanisme.

Plàcid Pérez Bru 09:07 17 abr, 2005 (UTC)

Segons i minuts[modifica]

Puc fer una suggerencia ? Articles com Segons (angle) i Minut (angle), no seria millor fusionar-los i fer redireccions, ja que son mesures relacionades que es poden definir conjuntament ? (p.ex., ja ho he fet a Grau sexagesimal). Per cert, que segon/minut d'arc redirigeixen cap alla; si son termes equivalents, les dues notacions haurien d'apareixer explicitament a l'article final. Xevi 21:57 25 abr, 2005 (UTC)

Compte amb els accents[modifica]

Tingues cura amb els accents quan anomenis una pàgina, que t'he hagut de reanomenar Holocè i plistocé cap a Holocè i Plistocè --Gangleri2001 19:19 18 juny, 2005 (UTC)

Eleccions al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia[modifica]

Holes! Et dirigesc aquest missatge perquè, segons les estadístiques, ets un usuari actiu en haver tingut més de 400 edicions i, per tant, tens dret de vot. Des del dimarts 28 es va iniciar el termini de votacions dels candidats per a dos representants al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia, en representació de la comunitat d'usuaris viquipedistes. Al lloc meta: hi ha un seguiment en valencià del procés de les eleccions, on hi tenim tota la informació necessària, així com les dades i presentacions de les sis candidatures.

El procés de votacions es farà mitjançant la pàgina Especial:Boardvote/vote, i finalitzarà el dilluns 11 de juliol a les 12'00h. de la nit, i hi podran votar tots els viquipedistes amb compte d'usuari registrat abans de 90 dies d'ahir (és adir, abans del 28 de març d'enguany, aproximadament), i que tinguen més de 400 contribucions abans de les 12'00h. del dia 30 de maig d'enguany. Animeu-vos-hi a participar, només costa un grapat de pitjades al ratolí!!. --Joanot Martorell 22:17 7 jul, 2005 (UTC)

Calendari Musulmà[modifica]

Entenc que l'article calendari musulmà el vas començar tu. Mira't el que he posat a la discussió:Calendari musulmà --Viktor 09:49 4 set, 2005 (UTC)

Epimeteus?[modifica]

Veig que has canviat Epimeteu a Epimeteus. Hi ha alguna raó? El nom corecte en català és Epimeteu, sense "s". --Oersted 10:18 4 set, 2005 (UTC)

Encèladus[modifica]

Segons la GEC el nom correcte en català és Encèladus. --Oersted 09:49 17 set, 2005 (UTC)

Per als noms propis pots consultar la Gran Enciclopèdia Catalana (però no es troba en línia) i per als noms comuns d'astronomia pots mirar aquest dicionari: http://www.ub.es/slc/edic/astronomia/welcome.html?presentacio.html

Imatge amb origen desconegut[modifica]

Atenció. Les imatges; Imatge:Estacio eclipsis.jpg, Imatge:Estrela polar.jpg que vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Origen desconegut}}, ja que no s'indica l'origen ni la llicència d'aquesta. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu l'origen d'aquesta i la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. Joanjoc (discussió) 16:34, 18 ag 2006 (UTC)


Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Orbites.jpg[modifica]

العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

Warning sign
Aquest fitxer podria acabar suprimit.

Gràcies per carregar la imatge Imatge:Orbites.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --Joanjoc (discussió) 00:22, 21 nov 2006 (CET)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Teoria geocèntrica[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Teoria geocèntrica», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (pm!) 16:34, 1 set 2008 (CEST)[respon]

Bon dia, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 10:23, 28 març 2013 (CET)[respon]

Manquen referències a Calendari musulmà[modifica]

Hola Xgarciaf~cawiki,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Calendari musulmà. --Adriaesc (Parla amb mi) 14:49, 16 jul 2014 (CEST)[respon]

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:44, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

03:32, 21 abr 2015 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Segons (angle)»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Segons (angle)», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.


Leptictidium (digui) 12:15, 5 des 2021 (CET)[respon]