Usuari Discussió:Zalofm

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Zalofm! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Marca't objectius a llarg termini:
  • "Escriure sobre la població on visc"
  • "Fer l'article sobre aquella pel·lícula que em sé de memòria"
  • "Un article sobre l'estil de música que més m'apassiona"
  • "Article sobre l'escriptor, filòsof, polític, que més m'ha marcat"
  • ...

Ficar-los en una llista ( o ) a la teva pàgina d'usuari, i així quan tinguis temps i ganes, anar completant la llista que t'hagis plantejat.
Així també d'altres usuaris sabran en què estàs treballant o què tens plantejat fer i et podràn aconsellar.


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 00:36, 26 des 2008 (CET)[respon]

Manquen referències a Diademata[modifica]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Diademata. --Bestiasonica (disc.) 09:16, 25 ago 2009 (CEST)[respon]

Falta justificar l'ús no lliure per Fitxer:Echinocactus.jpg[modifica]

Atenció! la imatge Fitxer:Echinocactus.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 20:02, 27 ago 2009 (CEST)[respon]

Taxobox[modifica]

Ok. No sóc expert, però alguna cosa sé. De quina Plantilla es tracta? A quin article? Bestiasonica (disc.) 13:02, 28 ago 2009 (CEST)[respon]

En realitat vull aprendre com es fa per editar diferents pàgines de cactus. Hauràs vist que sóc novatillu. Ja em van enviar un avís de fer-les servir... Crec que és semblant a això: ((Taxobox | Name = |

He estat revisant les teves darreres contribucions. Crec que devia ser a Rhipsalis pilocarpa. L'he afegit a partir de la versió anglesa. Hi ha alguns usuaris que saben crear les infotaules o taxoboxs (Viquipèdia:Infotaules) que tenen una sintaxi wiki una mica més complexa. Normalment caldria que hi hagués una explicació detallada de com fer-les servir, però a vegades manca. Aquest és el cas de {{Taxocaixa}}. Sic transit gloria mundi. D'altra banda, si vols xerrar has de clicar on posa (disc.) al costat de la signatura. Així pots editar la pàgina de l'usuari a qui vols avisar i salta l'avís quan estàs editant. Si ho escrius a la teva pàgina de discussió és fàcil que algú no ho vegi. Salut! --Bestiasonica (disc.) 15:38, 28 ago 2009 (CEST)[respon]


Si com sembla indicar l'article Mammillaria en català és mamil·lària, aquest hauria de ser el nom de l'article segons les normes d'estil. 193.152.140.239 (discussió) 17:07, 30 ago 2009 (CEST)[respon]

Amb un teclat català, el punt de l'ela geminada el trobaràs sobre el 3. És el que es fa servir a la Viquipèdia. 193.152.140.239 (discussió)

Board elections 2011[modifica]

Hola Zalofm,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 8 de setembre no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 20. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:38, 6 maig 2011 (CEST)[respon]