Usuari Discussió:SergiMM

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Geography40/Arxiu 1 en data 27-03-2016.

ÀlexHinojo (discussiócontribucions)

Hola, et contacto com a participant del projecte viquidones. A petició d'un usuari hem fet preparat el repte: The Dinner Party. L'objectiu s fer 999 bios de dones rellevants de la història de la humanitat abans del 8 de març. La llista prové de l'obra The Dinner Party, una icona de l'art feminista del segle XX. T'hi apuntes? T'hi esperem!

Resposta a «The Dinner Party»
Barcelona (discussiócontribucions)
Resposta a «20000 dones»

Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola!

Com altres membres de la comunitat, esteu utilitzant Flow.

Un nombre creixent de comunitats està utilitzant Flow, o ho està considerant. Encara que no hi ha cap gran desenvolupament planejat per a Flow a curt termini, l'equip de Col·laboració de la Fundació Wikimedia segueix interessat en el projecte i en proveïr un millor sistema per a discussions estructurades.

Compartint les vostres opinions sobre Flow ens podeu ajudar a prendre decisions sobre les següents passes en aquest projecte. Què funciona bé? Què no funciona i caldria millorar?

Participeu en aquesta enquesta, la qual és administrada per un servei extern. No requereix el vostre correu o nom d'usuari. Llegiu la nostra política de privadesa.

Moltes gràcies per les vostres idees i opinions sobre Flow!

Trizek (WMF), en nom de l'equip de Col·laboració, 12:07, 7 set 2016 (CEST)

Resposta a «Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow»
Metralleta95 (discussiócontribucions)

Bones company, he col·locat FVA, ja que per el google no trobo referències alienes al subjecte (així que crec que no cumpliria els criteris d'admisibilitat), en cas que trobès referències significatives, col·locariem FR, o així ho crec, en cas que m'equivoqui @Paucabot: podria aclarar-me la diferència entre FVA i FR, (avui estic espès)? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si poses FVA, l'avís ja diu que no té referències suficients. Afegir-hi FR és redundant.

SergiMM (discussiócontribucions)

En l'article concret, jo opino que la correcta és FR, perquè és un article que un expert podria millorar/referenciar...

Jo tampoc li veig molta diferència entre FVA i FR.

Metralleta95 (discussiócontribucions)

Per això et dic company SergiMM, al buscar per la xarxa (jo al menys) he trobat perfils de Facebook, twiter, i empreses on és usuari, però res que parli aliè al subjecte ni de manera significativa, per tant crec que és correcte col·locar FVA, com jo tinc entès, ja que en cas de que no s'aportin fonts fiables (cosa que de moment jo no he pogut fer, perque totes són del subjecte o molt properes) doncs passaria pel procès d'esborrament o fusió amb algún altre lloc... Salut!

Paucabot (discussiócontribucions)

Si tenim dubtes sobre la seva admissibilitat, com és el cas del company Metralleta, que ha fet una cerca per internet i no ha trobat res significatiu, hem d'usar FVA. Si és evident que és admissible (per exemple, perquè en d'altres llengües hi ha referències que ho verifiquen), basta posar FR.

SergiMM (discussiócontribucions)

Jo no he fet la cerca per google, però, si hi surten aquests resultats, és més correcte FVA.

Gràcies per l'explicació @Paucabot i pel FVA @Metralleta95.

Resposta a «FVA i FR a Albert Corominas i Tasis‎»
Panotxa (discussiócontribucions)

El flag d'autopatrullat ja se t'ha demanat a Viquipèdia:Petició als administradors, de moment no tens opinions desfavorables. Respecte al flag de reversor ràpid, pots demanar-lo tu mateix si vols, però jo esperaria una mica a tenir una mica més d'experiència.

Respecte a que se t'hagi o no d'advertir de vandalisme, crec que has actuat de bona fe empès per un tercer, pertant cap advertiment.

Segueix fent bona feina!

SergiMM (discussiócontribucions)

Gràcies per la informació.

Resposta a «Reversor i/o Autopatrullat»
Nobita931 (discussiócontribucions)

Podrias donar vot a la pressa de descicio dels menors?

SergiMM (discussiócontribucions)

Ara quan pugui, d'acord?

Resposta a «Vot»
Nobita931 (discussiócontribucions)

Sóc el usuari aquest de Dorami-Doraemon de IRC, ho sento, no he pogut veure el teu missatge perque estava en mode +g i en aquest mode no es poden veure els missatges privats, disculpa de veritat. M'arribat una notificació de que estavas enviant-me un missatge perque desactivés el mode i pogués veure missatges, pero no ho he pogut veure la notificació fins ara, ho sento..

Que volies de mi al IRC? Salutacions

SergiMM (discussiócontribucions)
Nobita931 (discussiócontribucions)

Moltes gracies, aixo ho havia vist als canvis recents, gracies.

Resposta a «Disculpa! (IRC)»
Panotxa (discussiócontribucions)

Benvingut a la comunitat, Geography40!

Per votar en una proposta d'esborrat has de:

  • Tenir almenys 30 dies antiguitat
  • Tenir més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta

O bé

  • Ser el creador de l'article proposat

De moment no tens dret a vot perquè no compleixes cap dels dos requisits, però si vols opinar en alguna votació, seràs escoltat, usa l'expresió {{comentari}}. En unes setmanes, al ritme que vas, tindràs ple dret

Resum per SergiMM

Acollida a la Viquipèdia

Marionaaragay (discussiócontribucions)

Hola Geography40, benvingut a la Viquipèdia! Has sol·licitat l'ajuda d'un mentor, així que estic a la teva disposició pel que necessitis. Per aprendre les coses bàsiques, et recomano que facis un viatge amb el Bus Turístic de la Viquipèdia, i si tens dubtes concrets, pregunta'm! :)

SergiMM (discussiócontribucions)

Gràcies per l'acollida a la Viquipèdia!

Marionaaragay (discussiócontribucions)

Hola Geography40, posar referències a un article és molt fàcil, ja veuràs :) Obre l'editor visual (clica a "modifica"), situa el cursor allà on vols posar la referència, i clica a la part del menú de l'editor on diu "Referències". Se t'obrirà un desplegabe amb els tipus de referències que pots afegir: lloc web, llibre, publicació (s'entén com a publicació periòdica), bàsic (si no és cap de les anteriors) i Reutilitza (si vols tornar a utilitzar una referència anterior). Selecciona la que vulguis i omple els caps que et demana l'editor, i ja ho tindràs!

Si utilitzes l'editor de tota la vida (el de l'opció "modifica codi") has de clicar la pestanya on diu "plantilles" del menú d'edició (les opcions són semblants: ref-llibre per a llibres, ref-publicació per a revistes i altres publicacions peròdiques, ref-web per a webs, etc). Omple els camps que et demana i llestos!

Espero haver-te ajudat! :)

E4024 (discussiócontribucions)

Sergi, for your information, l'article no és una traduccio. 100 % fet per E4024. Si us plau ajude amb el meu castanyol. Salutacions.

SergiMM (discussiócontribucions)

He posat aquesta plantilla perquè hi han paraules en castellà, et puc ajudar amb la traducció de paraules, locucions, frases fetes, però, els meus coneixements estan més cap a la Geografia i en manera més reduida la Biologia, per aquests temes, t'hi puc ajudar forçament, només m'ho has de demanar.

Resposta a «Anjelika Akbar»