Viquipèdia:Avaluació d'articles/A Saucerful of Secrets

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

A Saucerful of Secrets[modifica]

A Saucerful of Secrets (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) Començo a demanar l'avaluació d'un altre disc més dels britànics Pink Floyd. Mateix procediment: l'he traduït principalment de la viquipèdia en anglès, on és article bo, repassant continguts d'altres viquis, i llavors he anat completant i referenciant els punts que quedaven més coixos. Alguns apartats afegits a l'article són de nova creació a la nostra viqui. Estic encara en procés de revisió, i vaig creant articles en vermell per a complementar la feina, però el presento ja a avaluació per anar detectant les mancances. Espero els vostres comentaris! --Solde (disc.) 17:49, 31 març 2020 (CEST)

@Solde: Gràcies per l'ampliació!! Hi he fet un afegitó i uns retocs menors. Crec que a nivell de contingut és molt complet, diria que gairebé no hi ha massa més a dir. A la secció del grup del Nick Mason no sé si seria rellevant afegir que l'única parada que faran als Països Catalans és aquest juliol. --Townie (discussió) 19:15, 2 abr 2020 (CEST)
Afegida la referència a la gira i al concert de Barcelona. --Solde (disc.) 23:36, 2 abr 2020 (CEST)
He afegit més info sobre les diferents edicions, i les posicions setmanals a la llista britànica, i he fet neteja de les "" vs. «», així com alguna millora a la infotaula inicial i a les referències. Vaig creant articles en vermell. --Solde (disc.) 18:26, 10 abr 2020 (CEST)

@Solde: Els discos van en cursiva, i les cançons entre cometes baixes (sembla mentida que t'ho hagi de dir després d'haver passat uns quants discos de PF com a AdQs ;P). De fet, miran-t'ho per sobre sembla que està tot l'article bé excepte la primera negreta de la introducció, però no estaria de més revisar-ho en tots els articles d'aquest tipus. També hi afegiria la traducció com a The Piper at the Gates of Dawn. Salut--Arnaugir (discussió) 22:29, 26 abr 2020 (CEST)

@Arnaugir:, ja té nassos que després de revisar-lo tot... diverses vegades... em deixi el títol inicial!!! :-) Ja he repassat l'article, i he afegit la traducció com suggeries, a més d'una referència extra. Gràcies! --Solde (disc.) 00:42, 27 abr 2020 (CEST)
L'Andy Mabbett, que cites en diverses referències, és viquipedista. Estarà content de veure que el cites. :-) —Leptictidium (digui) 14:56, 27 juny 2020 (CEST)
Bona aquesta @Leptictidium: :-) --Solde (disc.) 19:26, 23 jul 2020 (CEST)