Viquipèdia:Avaluació d'articles/Blade Runner

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Blade Runner[modifica]

Traduït de l'article de la wiki castellana, hauria d'estar avaluat.--Manlleus (discussió) 12:23, 4 ago 2008 (CEST)

L'estic revisant. A part d'aspectes de redacció i detalls per polir, manca posar les referències amb l'enllaç corresponent. Caldria posar la plantilla de traduït i, pel que em sembla, està traduït de la wiqui espanyola i aquesta ho va fer fonamentalment de la wiqui anglesa; potser caldria que sortissin les dues.--Peer (discussió) 17:00, 4 ago 2008 (CEST)
Aniria bé penjar-hi el pòster o cartell corresponent a la pel·lícula.--Manlleus (discussió) 19:03, 4 ago 2008 (CEST)
Seguint el model anglès, més que l'espanyol, no posaria tot el repartiment, que omple la pàg. d'enllaços vermells. Els anglesos posen 6 protagonistes.--Peer (discussió) 19:11, 5 ago 2008 (CEST)
A primera vista, trobo que caldria fer l'article del director (Ridley Scott) i treure molts enllaços en vermell que tampoc no serveixen de gaire (guió (gènere literari), replicants, maig de 2006, febrer de 2008...) A més, recorda que els anys porten article en català (maig del 2006...). – Leptictidium (pm!) 21:11, 13 ago 2008 (CEST)
Això no és cert. L'article en els anys, després de la preposició "de", és opcional, i NO recomenat en els del segle XX.[1] Això sí, a l'article li falta una gran, molt gran, repassada lingüística. Ara sembla escrit en allò que anomenen catanyol. Sona a traducció literal sense revisar. Un exemple podria ser el dir "baix l'adreça" en lloc de "sota la direcció". Els directors dirigeixen, no adrecen. Si no, serien adreçadors...
Trobo massa referències en vermell (lògic per la poca extensió cinematogràfica de la wiki) i poques imatges (gran problema dels articles de cinema), però penso que per ser article de qualitat caldria millorar-ho.
Si us sembla bé, es podria arxivar l'avaluació de l'article per així rebaixar la quantitat de demandes d'avaluació. Si l'article té prou qualitat el podeu presentar a votació (vegeu Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article).--Peer (discussió) 20:26, 22 des 2008 (CET)
Jo el presentaria perquè aquest potser surt positiu o potser no.--KRLS , 21:45, 22 des 2008 (CET)