Viquipèdia:Butlletí/2019

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

2019[modifica]

Desembre[modifica]

24/12/19

Butlletí Wikimedia 24/12/19: Esprint final de la Quinzena Anual de la Qualitat, som-hi! (beta)

  • En línia. Som a la meitat de la Quinzena de la qualitat, el projecte anual centrat en tasques de manteniment. La Viquiestirada continua per a millorar els articles de Geografia. Si teniu més temps pot ser bon moment per participar en les avaluacions o votacions dels articles de qualitat.
  • Actes presencials. Aquesta setmana no n'hi ha cap, però si esteu engrescats en fer concursos o altres activitats pel 2020 feu arribar les vostres propostes a coordinacio@wikimedia.cat.
  • Comunitat. Ha començat el període de votació per la renovació parcial de la Junta Directiva d'Amical Wikimedia. Podeu afegir les activitats i projectes que heu anat fent a la pàgina corresponent.
  • Comunicació. Podeu mirar o afegir aquí les notícies sobre la Viquipèdia. Responeu les preguntes que fem al Twitter de la Viquipèdia? Si teniu bones idees envieu-nos-les a comunicacio@wikimedia.cat.
  • Wikimedia internacional. Podeu llegir el posicionament del moviment Wikimedia davant la transposició de la Directiva europea sobre copyright al bloc d'Amical. Si voleu iniciar un projecte personal a partir del juny del 2020 podeu demanar una subvenció entre el 21 de gener i el 20 de febrer.

Aquí podeu proposar informacions pel proper butlletí. L'enviament està previst pel 7 de gener.

Bones festes i feliç 2020!

17/12/2019

Butlletí Wikimedia 17/12/19: Comença la Quinzena Anual de la Qualitat (beta)

Aquí podeu proposar informacions pel proper butlletí.

10/12/2019

Butlletí Wikimedia 10/12/19: Tot a punt per la Viquimarató de l'Any Brossa (beta)

  • En línia. La Viquiestirada continua per a millorar els articles de Geografia. El Mes de l'Àsia a la Viquipèdia ha finalitzat amb 325 articles nous sobre el continent asiàtic i al viquirepte de Viquitexts s'han transcrit, revisat i validat més de 500 pàgines d'obres mansucrites d'Emili Vilanova d'inicis del segle XX.
  • Actes presencials. El dissabte hi haurà la Viquimarató Any Brossa. Ja us hi heu inscrit? Inclourà una visita guiada a l'exposició de la Fundació i s'ha fet una petició oberta per obtenir fotos d'obres de l'artista que encara no són a la Viquipèdia. Podeu agendar-vos les properes activitats.
  • Comunitat. Si vau venir a la Viquitrobada 2019 de Cervera podeu valorar la participació en aquesta enquesta. Si teniu suggeriments de concursos, efemèrides o altres activitats pel 2020 feu-les arribar a coordinacio@wikimedia.cat.
  • Comunicació. Podeu veure o afegir aquí les notícies sobre la Viquipèdia i llegir el bloc d'Amical.
  • Wikimedia internacional. Aquests dies s'està treballant per presentar una resposta a la consulta pública per la transposició de la directiva europea sobre copyright a la legislació espanyola; hi participen altres entitats oficials de Wikimedia.

Heu rebut aquest butlletí setmanal elaborat de manera col·laborativa a través de la pàgina Viquipèdia:Butlletí, executant una decisió presa a la Viquitrobada de Cervera amb l'objectiu de substituir progressivament i presentar de manera ordenada les informacions que fins ara s'han enviat per correu electrònic. La idea és que tothom pugui afegir-hi el que cregui convenient i que els dimarts la persona que duu a terme la coordinació el revisi per donar-li un aspecte auster i simple i en faci l'enviament. Entre els objectius també hi ha traslladar els debats en espais wiki consultables en posterioritat. Deixeu els vostres comentaris aquí.

03/12/2019

[Wikimedia] [wikimedia] Viquipèdia:Butlletí (beta)

Heu rebut el primer butlletí elaborat de manera col·laborativa a través de la pàgina Viquipèdia:Butlletí, executant una decisió presa a la Viquitrobada de Cervera amb l'objectiu de substituir progressivament i presentar de manera ordenada les informacions que fins ara s'han enviat per correu electrònic. La idea és que tothom pugui afegir-hi coses i que els dimarts la persona que duu a terme la coordinació el revisi per donar-li un aspecte auster i simple i en faci l'enviament. Entre els objectius també hi ha traslladar els debats en espais wiki consultables en posterioritat. Comentaris aquí.