Viquipèdia:Flow/conversions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquesta pàgina és de seguiment per les conversions de format de discussió amb text wiki a Flow. El procés consisteix en el reanomenament de la pàgina existent a un arxiu i l'aplicació del nou format en aquella pàgina. Vegeu mw:Flow/Converting talk pages.

La numeració de les fases és per agrupament històric de tipus de pàgines, no cap planificació prèvia. Les decisions sobre les conversions a fer es discuteixen a Viquipèdia:La taverna/Propostes. Per a incidències sobre el format Flow, o per comentar aquesta pàgina, feu-ho a Viquipèdia Discussió:Flow.

Fase 1[modifica]

Primeres pàgines migrades, per a proves i ús limitat en pàgines tècniques, fet entre el 10 i el 23 de desembre 2014:

Fase 2[modifica]

Pàgines centrals de discussió comunitària:

Fase 3[modifica]

Pàgines d'usuari, a petició del propi usuari. L'extensió MassMessage funciona correctament, però altres missatges enviats automàticament poden fallar, pendent phab:T67119 i posterior adaptació dels bots. Cal identificar els scripts usats.

Fase 4[modifica]

Altres pàgines comunitàries. Queda pendent de la millora del tractament de temes resolts phab:T98929. Pàgines proposades:

Fase 5[modifica]

Un espai de noms sencer. La proposta és "Viquipèdia Discussió", "Viquiprojecte Discussió", o un o l'altre o tots dos: phab:T99117. Tasques prèvies identificades:

  • Encapçalaments. Les plantilles abans de la primera secció es traslladen com a encapçalament de la pàgina Flow. Cal revisar que els encapçalaments de totes les pàgines de discussió dels dos espais sigui el correcte o bé afegir-hi títols de secció quan sigui necessari:
  • Pàgines de col·laboració. Les pàgines de treball comunitari, tipus votacions o comentaris estructurats via plantilla, s'haurien de traslladar a l'espai base. Cal revisar si n'hi ha alguna que no s'adapti al format Flow:
  • Arxius. Les pàgines amb la plantilla {{discussió arxivada}} no es migraran. Cal comprovar que els arxius, normalment en subpàgines, tinguin la plantilla i cal comprovar les pàgines històriques on no s'esperen més comentaris si es donen per tancades afegint la plantilla.

Conversions:

  • Espai "Viquipèdia Discussió", 30-6-2015

Sol·licitar Flow[modifica]