Viquipèdia Discussió:Coordinació de concursos i viquiprojectes

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Josu PV (discussiócontribucions)
Judesba (discussiócontribucions)

Vaig veure l'error més tard i el vaig esmenar. No vaig veure el teu comentari, però gràcies igualment per l'avís.

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

He estat mirant-ho i això s'edita a partir de la pàgina Plantilla:Portada600k/contingut projecte destacat. L'últim a editar-ho ha estat @Judesba. Entenc que ha destacat el Viquiprojecte:Persones no-binàries perquè és el projecte més recent actualment en actiu i per tant em sembla un bon criteri. Sobre quin projecte es destaca en portada, no em consta que hi hagi res escrit, es funciona per consens. Suposo que quan comenci el Viquiprojecte:Bicentenari del Brasil, es destacarà en portada. Ha resolt això el dubte?

Judesba (discussiócontribucions)

Exacte, és això.

Josu PV (discussiócontribucions)

Gràcies per les respostes. Sobre el projecte que és destaca en la portada, suposava que era el que apareix primer a la pàgina de coordinació de concursos, que en aquest cas era el del Brasil.

Resposta a «Projecte destacat a la portada»

Actualització de projectes a la pàgina de coordinació

12
Judesba (discussiócontribucions)
Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Jo crec que no hi ha cap criteri estricte sobre quant espai ha d'ocupar cada projecte en el portal de concursos i viquiprojectes: tot depèn de l'èmfasi que se'n vulgui fer de cadascun d'ells, també tenint en compte el seu èxit, la durada, el seguiment... Així que per mi, llença't-hi!

Judesba (discussiócontribucions)

Gràcies, però no m'està sortint com pretenc. M'agradaria que ViquiPAU i Dies Internacionals sortíssin dalt de tot en caixa quadrada, després el Corpus, després Comunitat i Diumenge de referències en caixa quadrada, i després Més dones. Bàsicament per ordre de quan comencen o acaben. Per més que faig canvis, no em surten les caixes quadrades ni copiant el codi. Em podria ajudar algú? Gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@Judesba en el passat es va acordar que en aquesta pàgina de coordinació no hi anirien actes presencials, sinó només viquiprojectes i concursos en línia de diversa durada, perquè sinó l'agenda presencial o institucional acaba menjant-se l'espai de les iniciatives virtuals i també el racó de la portada, sovint promogut per la comunitat de manera lliure. Pels actes en persona i el calendari sencer hi ha Viquipèdia:Trobades (a la barra lateral). Gràcies! :)

Judesba (discussiócontribucions)

Hola, Xavier. Això que dius d'aquesta pàgina no ho sabia i no ho he vist enlloc; em podries indicar on es va acordar, per llegir-ho i tenir-ho en compte? Gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No t'ho sabré trobar entre fils de Flow de principis del 2019, però en @Jordiventura96 és en aquest fil i és qui va crear la pàgina, t'ho podrà corroborar i en tot cas ho podem deixar escrit a la descripció d'aquesta discussió si cal.

Judesba (discussiócontribucions)

Doncs em semblaria perfecte, gràcies. A veure si en Jordi ens ajuda amb la conversa perduda.

Judesba (discussiócontribucions)

@Jordiventura96:, pots enllaçar la informació al respecte, si us plau? Per tenir-ho present per a properes ocasions. Gràcies.

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Hola! Ho vaig estar buscant en el seu moment i no ho vaig acabar de trobar. Jo crec que ho deuríem entendre de forma implícita. Podríem establir-ho així a partir d'ara o fins i tot acabar-ho de decidir, com cregueu. La meva opinió és que aquest és l'espai de difusió de projectes virtuals (no presencials) promoguts sobretot per usuaris particulars, ja que moltes vegades és l'única eina que es té perquè arribin a la comunitat i hi hagi bona participació. Quan es fan cursos, tallers o projectes presencials, que solen estar organitzats per entitats, hi ha altres eines de difusió (xarxes socials, les pròpies entitats) i per tant no em sembla tan necessari aquest petit altaveu.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Exacte, 100%. Separar els projectes i concursos autogenerats per la comunitat amb un sol espai de difusió i prioritzat a la portada, que era el que teníem.

Judesba (discussiócontribucions)

Aquí enlloc no hi diu res d'això que comenteu. Ni a la pàgina ni a la discussió.

"Coordinació de concursos i viquiprojectes. Llista de viquiprojectes i concursos en marxa organitzats per la comunitat, tant a la Viquipèdia com als seus projectes germans." ---> Viquiprojectes ho són tots; si deixem de banda una Viquimarató perquè dura només un dia i forma part d'un Viquiprojecte em sembla lògic, de tota manera, i aquí em vaig colar jo. Però no diu que siguin "projectes virtuals (no presencials)" ni que estiguin promuguts per "usuaris particulars".

Aquest espai és per a tots els Viquiprojectes i Viquiconcursos.

L'espai de l'agenda i el butlletí són compatibles amb aquest, no excloents. Els projectes aquí anunciats apareixen també a l'agenda i se'n fa difusió a través del butlletí.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Precisament perquè segons quins viquiprojectes tenen espais addicionals de difusió com aquest butlletí que menciones (que és intern d'Amical i gent que no n'és membre no té per què conèixer), així com notes de premsa o canals de difusió d'entitats i col·laboradors, a la portada i en aquest espai s'hi haurien de prioritzar sempre als blocs mée superiors aquells que estan promoguts per viquipedistes sense afilició o sense suport institucional. És de justícia i equilibri.

Resposta a «Actualització de projectes a la pàgina de coordinació»
Judesba (discussiócontribucions)

Bona tarda. Com el Viquiconcurs de còmic ja ha acabat potser n'hi hauria d'haver un altre de destacat a la portada per animar a la participació, no? Quin preferiu destacar?

AlbertRA (discussiócontribucions)

VuiquiPAU 2022 perquè acaba abans?

Judesba (discussiócontribucions)

Fet! Ja he après a fer-ho!! :-)

AlbertRA (discussiócontribucions)

Gràcies i ben tornada ;)

Resposta a «Projecte destacat en portada»
Medol (discussiócontribucions)

Hola. Estavem pendents de si sortia un Viquiprojecte amb un partner per Sant Jordi però no sortirà. Si algú té alguna idea que ho digui, o pensem alguna cosa nova. Potser estaria bé que el projecte comences el 16 d'abril, quan acaba el projecte de les Falles. A molt males, si no se'ns acut res millor, podriem tornar a fer alguna cosa similar a això potser, que va anar prou bé: Viquiprojecte:Sant_Jordi_2020. Idees?

Resposta a «Viquiprojecte per Sant Jordi?»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Algú em podria ajudar a aliniar correctament les 4 activitats actuals en una matriu de 2x2? No aconsegueixo posar els dos primers en dues columnes.

Gràcies!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «Aliniar bé els quadrants»
Medol (discussiócontribucions)

La setmana vinent és l'aniversari de la Viquipèdia. Si bé serà al 16 de març amb l'aniversari de la Viquipèdia en Català quan caldrà fer un gran projecte, penso que alguna cosa hauríem de fer també ara. Vejam si se'ns acut alguna cosa, tant de cara a la setmana vinent com al març.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Com vam comentar, un concurs dedicat a l'any 2001, o a finals dels 90 i principis dels 2000 pot ser divertit.

Resposta a «Aniversari Viquipèdia»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Cal que aquesta pàgina sigui sempre la primera que s'enllaça des de la portada, per tal que tots els concursos i viquiprojectes temporals més actius siguin visibles. Els responsables de cada projecte haurien d'encarregar-se d'actualitzar la pàgina i, transcorregudes unes setmanes des del tancament, també d'arxivar-les més avall.

Resposta a «Recordatori»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@Townie sembla que les columnes dels 3OR i CDT s'han descol·locat... He hagut d'eliminar Sant Jordi perquè quedava desquadrat... Potser es podrien posar en petit d'alguna manera maca els que ja han passat: quarantena, 19 anys, Sant Jordi, Asimov...

Townie (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra: Fet! el tema de les columnes. Ara tinc un examen, quan l'acabi em poso amb els que ja han passat.

Resposta a «Arreglar les columnes»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Em podries enviar un correu a xavier.dengra@wikimedia.cat? Voldria parlar amb tu :)

Resposta a «Bona feina»
Cap més tema anterior