Vés al contingut

Viquiprojecte:Literatura Brasilera UB 2014-2015

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Literatura Brasilera UB
Universitat de Barcelona Curs 2014-2015

Benvinguts al Viquiprojecte:Literatura Brasilera UB. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per Pere Comellas, professor de l'assignatura literatura Brasilera de la Universitat de Barcelona, amb el suport d'Amical Wikimedia El projecte es duu a terme durant el curs 2014-2015.

Context[modifica]

Per tal d'afavorir l'assimilació dels continguts del temari de l'assignatura; i estimular l'explicació en llenguatge natural dels mateixos, es proposa als estudiants col·laborar amb la Viquipèdia, proposant nous epígrafs relacionats amb la matèria de l'assignatura.

Objectius[modifica]

 1. Conèixer els conceptes bàsics relacionats amb la literatura brasilera, per facilitar el seguiment dels temes introduïts en els mòduls de l'assignatura.

Llista d'articles a crear i/o ampliar[modifica]

Aquí teniu el llistat d'articles que es poden crear i/o ampliar. Seleccioneu el tema que més us agradi i poseu el vostre nom i nom d'usuari

Nota:Llista no completa ni definitiva

Calendari[modifica]

 • 12 de febrer de 2015. Sessió de formació wiki
 • 12 d'abril de 2015: Data límit primera avaluació
 • 12 de juny de 2105 : Data límit entrega

Estructura bàsica d'un article[modifica]

 1. Introducció
 2.  Biografia
 3.  Obra
 4.  Estil
 5.  Premis i reconeixements
 6.  Referències
 7. Bibliografia
 8. Enllaços externs
 9.  Categoria

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]